Jabuk
Težave z MSN
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.06.2011 12:13:25
Težave z MSN
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!

Imam problem na mojemu iMacu (Mac OS X 10.6.7). In sicer je težava z Microsoft Messenger (verzija 8.0.0). Problem je, da mi ne kaže kaj ostali odgovarjajo. Drug uporabnik vidi, kaj mu napišem v pogovoru, on normalno odpiše vendar pa se meni ne prikaže njegov odgovor. Povezan sem preko wi-fi povezave, vendar to po mojem ni problem, saj ostalo deluje normalno in interneta ne meče vn. Ali je to morda smo kakšna nastavitev v MSN ali je kaj drugega? Sm pa potegnu MSN iz microsoftove original strani (zaston). Prosim za pomoč, hvala Smile
Jabukspešl

Jabukspešl

Kraj: delta quadrant of the galaxy
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 18.06.2011 12:16:33
Si kaj šaril po nastavitvah ali zafrkava že od same inštalacije.

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 18.06.2011 12:25:13
že od same inštalacije. jim pa recimo tut ne kaže da sm priavlen, potem ko jih pa kliknem pa pokaže. isto ne dobivam sporočil, ko mi pošlejo prošno za prijatelstvo - jst njim pošlem normalno in me sprejmejo, jaz jih ne morm ker ne dobim prošne za potrditev. ne morm opravt video klica oz. ko ga oni sprejmejo se men pokaže še zmer da kličem. kot da bi blo blokiran, da mi ustav vse kar se pošle men na msn in da nč ne dobim. zdej sm upgrejdu na 8.0.1 pa čist isto. od prve uporabe enak. se prjavm pošlem emu živju - on mi odgovori živjo, vse normalno pr nemu jst pa ne dobim nč od njega in vidm sam tist kar sm jst napisu. vem da msn mal iz mode, ampak ga rabm tko da mi je mal brezveze da bom mogu hodit na drug računalnik z windowsi da bom lahko uporablo msn.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 18.06.2011 15:54:47
sm rešu težavo...hvala drgač.

problem je biu, da sm jst meu firewall na off. vkluču sm ga na on in dodau msn na allow incoming connections in zdej dela Smile Very Happy
Zaklenjeno: Sob 18. Jun 2011 18:37.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani