Iphone 3G update 4.2.1 - TEŽAVE | |||||
Lastim si Iphone 3G, in sem na njem hotel narediti update na 4.2.1 verzijo. Na Itunesu sem downloadal 4.2.1 verzijo, jo začel inštalirat oz. jo je sam, potem pa mi je napisalo oz. bolje rečeno narisalo na 3Gju da naj priklopim telefon na itunes. Malo sem čakal (vse sem imel priklopleno), vendar se ni namestitev nadeljavala, potem pa sem izklopil kabel in nazaj priklopil, pokazal se je erorr. Ko sem ga ponovno priklopil, več ni hotel nadeljevat namestitve,.. niti restoring negre.. 1uro čakaš pa negre.. čisto malo začne vlečt črto, naprej pa negre.....lahko čakaš tudi 5 ur, pa negre! malo pride, potem pa konec... KAJ STORITI? (think): (think): (think): |
|||||
![]() |
|||||
Prvo bi potreboval številko errorja, ki ti ga je vrglo na računalniku (itunes) ob restoru. |
|||||
![]() |
|||||
Sem porihtal, le restirat v celoti sem moral phone. Sedaj me pa zanima (imam verzijo 4.2.1), kako lahko nastaviš, da ti na 3G kaže, koliko % je polna baterija? p.s. : Sem nov med ''Apple'' uporabniki, tako, da... če kaj narobe napišem, se ni treba... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Poglej za "asBattery" tweak na cydii... ![]() PS: asbattery očitno več ne obstaja ![]() Nazadnje urejal/a lakai Pet 17. Jun 2011 12:54; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
![]() |
|||||
Da se samo z jailbreakom recimo z sbsettings ali pa battery control. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |