zdravo
Vedno ko grem v tujino imam zelo velik prenos UMTS prenosov. Po mojem mnenju se to dogaja zaradi tega ker se iphon vedno sam od sebe posodablja. Kako bi lahko to izklopil za tisti čas ko bi bil v tujini in kje?
lp
| Prevelik racun ko si v tujini. | |||||
zdravo
Vedno ko grem v tujino imam zelo velik prenos UMTS prenosov. Po mojem mnenju se to dogaja zaradi tega ker se iphon vedno sam od sebe posodablja. Kako bi lahko to izklopil za tisti čas ko bi bil v tujini in kje? lp |
|||||
Settings >> General >> Network >> Roaming: OFF
Ne bo ti pa potem delovalo nic, kar potrebuje internet... niti MMSi ... |
|||||
Jest kje si dobo ta simobil logo
|
|||||
Na Si.mobilovi strani
Mikrohard je dal ene .ipccje, ki delajo samo na tistih iPhone-ih, ki so namestili Si.mobilove nastavitve preko ITunes ... >> Zacni temo brati nekje od tukaj, ce izpolnjujes pogoje |
|||||
Hvala dela
|
|||||
sm naredil to pa vse se vedno dela nimam kupljnega pri simobilu sm pri mobitelu.
|
|||||
Saj ni vazno, kje si... Ce je to stikalce na OFF.... potem takrat, ko si v tujini (oz. ko si v drugem omrezju - roaming) ne dela prenos podatkov... Dokler si pa v domacem omrezju, pa vse deluje ... Si trenutno v tujini, da si lahko probal? |
|||||
Ali je mogoce v tujini nastaviti samo tako, da bi sprejemal maile in mmse ostalo pa nebi delalo oz. da se nebi kej v ozadju posodabljajo.
|
|||||
Ne.
|
|||||
ali to pomeni da ko bom v tujini in bom hotel iti na internet preko safarija mi ne bo dovolilo ali mi bo dovolilo..
|
|||||
Ne bo slo, dokler ne bos prestavil tega stikalca pri Romaing na ON ...
Ko bos odprl Safari in zelel kaj pogledat, bos dobil sporocilo, ki izgleda nekako takole: ![]() |
|||||
aja ok toda na wi- fi pa se lahko povezem tudi ce imam to izklopljeno
|
|||||
to je nekak logično ali ne
|
|||||
Seveda ... |
|||||
ok hvala..
|
|||||
Še najboljše je da greš na simobil in rečeš da nočeš da ti deluje internet v tujini pa je
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |