iTunes ni moj prijatelj
|
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 12.05.2011 07:34:52 iTunes ni moj prijatelj |
|
Sej zdej ste že navajeni, da imam sama blond ženska vprašanja in da rabim tudi take odgovore. Do sedaj ste mi kar uspešno pomagali in srčno upam, da mi boste tudi sedaj.
Z iTunes sinhornizoram iPad - včasih nalagam Appe direktno na iPad, včasih preko računalnika. Preko iTunes sem si na iPad naložila tudi muziko. Vse lepo in prav dokler jaz ne želim, da bi bila situacija na iPadu in iTunes, ki je na mojem računalniku (če se,m čisto natančna na dveh - don't ask why), enaka. Pa mi ne uspe. Ko priklopim iPad in želim začeti sinhornizirati, se mi vse podare - v smislu, da Appi niso več lepo po skpinah, vsi se razmečejo prosto po Prešernu in ravno včeraj sem ugotovila, da mi je iz iPada (predvidevam, da pri moji veleumni sinhornizaciji) zginila vsa muzika.
Itak mi je jasno, da nekaj zbluzim. Vlada, da ne pričakujem nemogočega le to, da se iPad in računalnik zmenita, da imata oba vse. A pričakujem nemogoče? Kako to naredim? Prosim, nasvet, pomoč!!!
Imam še nekaj takih blond vprašanj na zalogi, ampak vas bom postopno morila.
LP, Ustvarjalna
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 12.05.2011 07:51:56 Re: iTunes ni moj prijatelj |
|
Ustvarjalna je napisal/a: | ... in iTunes, ki je na mojem računalniku (če se,m čisto natančna na dveh - don't ask why), enaka. Pa mi ne uspe. Ko priklopim iPad in želim začeti sinhornizirati, se mi vse podare - v smislu, da Appi niso več lepo po skpinah, vsi se razmečejo prosto po Prešernu in ravno včeraj sem ugotovila, da mi je iz iPada (predvidevam, da pri moji veleumni sinhornizaciji) zginila vsa muzika.
|
Pomoje je ravno v tem problem, ker zelis sinhronizirati na dveh racunalnikih... Zal je tako,d a lahko en tip vsebin sinhroniziras le na enem racunalniku... drugace bo stalno "štala"  ... Pa se preveri, katero verzijo iTunes imas... Najbolje je, ce posodobis na zadnjo verzijo, ce se nisi ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 12.05.2011 07:56:18 |
|
Aha - sem nekako upala, da bo lahko moj iPad most med obema računalnikoma. OK ni panike, to je najmanj kar lahko storim.
iTunes pa so zadnji.
Hvala!
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 12.05.2011 07:58:35 |
|
sem se tut sam parkrat opekel  Vse lepo spedenal, dal vse aplikacije v folderje, grem na drug rač. in voila  To mi gre strašno na falus!
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: ThePirateBay.... |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 15.06.2011 01:46:17 |
|
Lp, bom kar tukaj vprašal nisem najdel teme
Ok par dni nazaj mi je crknil disk ,kjer je bil inštaliran itunes. Se pravi sem izgubil vse sinhronizacije za moje iNaprave. In zdaj ,ko priklopim npr..iPad in hočem prenest applikacije v iTunes mi javi da nisem autoriziran čeprov sm ga avtoriziral že 100x.Kako bi zdaj lahko drugače spravil inštalirane applikacije v iTunes ker te aplikacije so bile vse instalane preko installousa probal sem preko winscpja sam mi ni jasn ,ker ni ipa filetkov not so mape kjer so te applikacije že inštalirane isti problem je z iPhonom.Pozabil sem omeniti da so šle tudi slike po gobe tako da bi si rad prenesel tudi slike.
Hvala že vnaprej
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 15.06.2011 06:09:13 |
|
Cavallo je napisal/a: | sem se tut sam parkrat opekel Vse lepo spedenal, dal vse aplikacije v folderje, grem na drug rač. in voila To mi gre strašno na falus! |
neka finta je da ga ne syncas sam ampak das "transfer purchases" na drugem kompu preden ga posyncas, ce se ne motim. ker jaz sem lih vceraj syncal iphone na dveh kompih (no, dveh sistemih) in je vse ok.
_________________ mbp late 2008
iPhone 4
ipad1
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 15.06.2011 12:26:48 |
|
In za tale moj problem ni rešitve al kako....???
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 15.06.2011 12:37:51 |
|
če ga hočeš normalno syncat na dveh računalnikih, potem moreš na obeh računalnikih imeti vse appse, fotke, glasbo... saj če ga syncaš najprej z enim, potem pa z drugim na katerem ni nekaterih appsov ali pesmi, bo te appse oz. pesmi zbrisalo.
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 16.06.2011 00:39:39 |
|
A mi lahko kdo da konkretn odgovor za mojo težavo če grem iskat drugam odgovor:D
|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 16.06.2011 09:37:15 |
|
za slike bo šlo, ampak jih boš mogel prenseti na disk, ne moreš jih prenesti direktno v iTunese. Za crackane appse pa mislim da ne bo šlo.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 16.06.2011 09:46:18 |
|
kaj pa če kupiš nov računalnik in sistem seveda na novo naložiš, na katerem nimaš nič iz prejšnjega računalnika...
a lahko spraviš vse iz ipada na nov računalnik?
kako syncaš, ne da ti vse pobriše iz ipada, glede na to da na novem računalniku nimaš appsov (ali muzke)?
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 16.06.2011 09:50:34 |
|
kdaj se je razvnela ta debata.. sej bo jeseni vse drugače.
circa je napisal/a: | kaj pa če kupiš nov računalnik in sistem seveda na novo naložiš, na katerem nimaš nič iz prejšnjega računalnika...
kako syncaš, ne da ti vse pobriše iz ipada, glede na to da na novem računalniku nimaš appsov (ali muzke)? |
pač morš vse še 1x dljat na nov rač. in še 1x na novo syncat ipad. do jeseni.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 16.06.2011 09:55:34 |
|
hhsk je napisal/a: | kdaj se je razvnela ta debata.. sej bo jeseni vse drugače.
circa je napisal/a: | kaj pa če kupiš nov računalnik in sistem seveda na novo naložiš, na katerem nimaš nič iz prejšnjega računalnika...
kako syncaš, ne da ti vse pobriše iz ipada, glede na to da na novem računalniku nimaš appsov (ali muzke)? |
pač morš vse še 1x dljat na nov rač. in še 1x na novo syncat ipad. do jeseni. |
gumbek "transfer purchases" ki ga stisnes preden se synca.. potem avtoriziras acc in je to to.
jaz mam lepo na dveh sistemih syncan iphone in se ga da normalno uporablat za prenasat content.. al pa mam sam sreco.
_________________ mbp late 2008
iPhone 4
ipad1
|
 |