Izbrisani vsi kontakti | |||||
Kaj hudiča se je zgodilo?? Kaj naj naredim? Nikoli JB-kan telefon, nič. Ali bi bilo lahko to povezano s tem, da sem malo prej izbrisal aplikacijo Birthday Scanner X?? Malo sem paničen ratal, ker je šlo po gobe 300+ kontaktov pa še njihovih rojstnih dnevov itd.............. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
Sicer ti pa izbris aplikacije ni mogel izbrisati imenika... to se je moralo zgoditi že med uporabo aplikacije, ali pa kako drugače. |
|||||
![]() |
|||||
Sem dal sedaj Restore From Backup (samo ena izbira je bila??), upam da bo delovalo......... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
Tisto izbrisano aplikacijo in kar zraven nje spada imam drugače še v košu, ali bi se dalo kaj narediti/kakšen restore ali kaj? (Žal ne uporabljam Time Machine). Kaj bi se še dalo storiti? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
mislim da je tu: ~\Library\App Support\MobileSync\Backup format mape je "4095i0349eijrwfdnkgnerads9f0" a naj te ne moti, samo poglej koliko jih je. jz vsak mesec stisnem "Backup" na iphonu v itunesih. _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Ja saj, ravno to! Nisem prav nič spreminjal, tako da enostavno ne razumem. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
In zgleda ti je v zadnji backup že zapisalo prazen imenik (vedno je dobro izklopiti avtomatično sinhronizacijo pri priklopu telefona). |
|||||
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
Večino kontaktov vnašam v telefon ali preko neta v MobileMe ... ko pa vsake toliko hočem osvežit AddressBook se zgodi, da mi povozi nove kontakte v telefonu in na MobileMe ... težava je v tem, da se spozabim in komaj drugi dan opazim, da sem na kontaktih izpred nekaj mesecev! _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
![]() |
|||||
Drugače pa moram priznati, da sem zelo vesel, da imam možnost syncanja z Exchange 2007 serverjem. Glede tega MobileMe, Address Book in iPhone synca pa sem enkrat nekje videl en članek kako se to rešiti. Bi pa to moral odpraviti tudi iCloud! _________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
![]() |
|||||
U, fakin dobra ideja!!! ![]() A to je vsakič ko sem iPhone syncal z Address Bookom tudi ta direktno z Outlookovim "Address Bookom" syncal? Torej, lahko sedaj enostavno importam vse kontakte iz Outlooka v Address Book? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
Ko sem po internetu iskal rešitev za ta problem, sem naletel na en post, v katerem je nekdo rekel da mu je tudi izbrisalo vse kontakte, ampak da pa mu jih Spotlight še vedno najde. In tako sem tudi sam poizkusil, če mi bo (sicer Finder) najdel kakšen kontakt. IN JE. Tako sem poizkusil še za nekaj drugih kontaktov in je vse našel - v obliki fajlov "olk14_contact". Ko sem 2x kliknil na file, se je seveda odprl Outlook in okenček s tem kontaktom. No in takrat sem videl, da imam prav vseh 322 kontaktov in njihov info še shranjenih v Outlookovem Address Booku... ![]() Očitno je tako ob vsakem syncu iPhona z Macom avtomatično obnovilo še Outlookov Address Book, NA SREČO pa ga včeraj NI IZBRISALO tako kot Macov Address Book. (Kako pa to, če se je že vedno syncalo?) Tako sem sedaj samo syncal Outlook z Mac Address Bookom in potem iPhona z Macom in spet imam v MSGih imena namesto številk, v Address Booku na iPhonu pa vse kontakte itd. in vse je groovy. ![]() Sem pa TAKOJ naredil backup Macovega Address Booka... Za vsak slučaj. ![]() _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
Gnilo, da se to sploh dogaja, gnilo. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
Pa brez obskurnih aplikacij. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |