OS X remote | |||||
Obstaja kakšna varianta, da se iz OS X like MSTSC v WIN povežeš na neko WIN mašino? Kšn pametn programčk? Mogoče že kej integriranga? lp |
|||||
![]() |
|||||
mogoče remote desktop za mac ki ga je spisal sam MS ?? http://www.microsoft.com/mac/remote-desktop-client _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
![]() tnx |
|||||
![]() |
|||||
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
crod ima fajn zadevo, ko si lahko serverje, delovne postaje kr shranjuješ na levi med priljubljene in imaš hiter dostop, pri rpdju si moreš pa vsak rdp shranjevat kot datoteko, pa RDP clientu je še problem, da si noče in noče zapolnit da imaš slovensko tipkovnico in ti jo vedno vrže na ang... jaz uporabljam oboje ![]() _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Jst uporabljam tisto, ki dobis zraven office-ov (remote desktop) in deluje enkratno, odzivno je super, ni kot Teamviewer...drugega pa nisem niti iskal, ker mi je to dovolj uporabno... |
|||||
![]() |
|||||
no ni glih res, kompresijo/kvaliteto se da nastavljati in zadeva postane še bolj odzivna, je pa res da ni to terminal ki ima na win xp, vista, 7 pač to pomanjkljivost, da tkarat ko se konektaš na mašino prevzameš sejo in človek na drugi strani vidi samo črn monitor in če ti hoče kaj pokazati bo tema oz. če hočeš nuditi oddaljen support. Team viewer je odlična zadeva, za vse ki supportiramo podjetja ter uporabike, saj dobijo občutek varnosti ter gledajo kaj delaš ali obratno. Mac po defaultu uporablja vnc dostop tako da se pač konektaš preko vncja če imaš windows mašino. Kakorkoli rdp je res hiter ter odziven, ima pa pomanjkljivosti na delovnih postajah, na strežnikih je pa druga zgodba tako da ne bo kdo mešal zadev in me popravljal ![]() _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
Sicer pa zaenkrat ne rabim več tega orodja, ker sem že nekaj časa MS-free ![]() _________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |