Kako ugotiviti iz kje je iPhone 4
|
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 14.06.2011 07:49:39 Kako ugotiviti iz kje je iPhone 4 |
|
Živjo,
ali je možno kje pridobiti informacijo iz katerega trga je iPhone?
Aparat zgublja signal, kupljen pri debitelu (teleray), aparat je še v garanciji in me zanima, če bi se dalo ugotoviti (preko serijske št.) iz kje aparat je, saj bi ga na vsak način rad peljal na Epl ali fmc in nikakor ne na teleray, saj pravijo, da mora aparat v tujino na servis.
Hvala!
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 14.06.2011 07:51:14 |
|
Lahko po modelu pogledaš.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 14.06.2011 07:59:23 |
|
scrm je napisal/a: | Lahko po modelu pogledaš. |
Maš mogoče kakšen link kjer bi to lahko preveril?
Imam le https://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do
Hvala!
Andrej
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 14.06.2011 08:21:15 Re: Kako ugotiviti iz kje je iPhone 4 |
|
besh je napisal/a: | Živjo,
Aparat zgublja signal, kupljen pri debitelu (teleray), aparat je še v garanciji in me zanima, če bi se dalo ugotoviti (preko serijske št.) iz kje aparat je, saj bi ga na vsak način rad peljal na Epl ali fmc in nikakor ne na teleray, saj pravijo, da mora aparat v tujino na servis.
Hvala! |
Z racunom pojdi direktno do E.P.L. ali Pro Servis... pa bo ...
Ali imajo Debitelovi iPhone-i v garancijskem listu napisan Teleray kot pooblasceni servis?
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 14.06.2011 08:26:31 Re: Kako ugotiviti iz kje je iPhone 4 |
|
Jest je napisal/a: | besh je napisal/a: | Živjo,
Hvala! |
Ali imajo Debitelovi iPhone-i v garancijskem listu napisan Teleray kot pooblasceni servis? |
Jap  In tudi izdobavljeni so s strani Teleraya...
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 14.06.2011 12:35:18 Re: Kako ugotiviti iz kje je iPhone 4 |
|
Jest je napisal/a: | besh je napisal/a: | Živjo,
Hvala! |
Ali imajo Debitelovi iPhone-i v garancijskem listu napisan Teleray kot pooblasceni servis? |
Pri EPL lahko uveljavlaš le z računom iz tujine. Če je aparat kupljen pri slovenskem prodajalcu, zahtevajo račun iz tujine do tega prodajalca.
Sem se zmenu na Telerayju, ga lahko pripeljem tja in se bodo potrudili. Pozitivno presenečen.
+1 za Teleray 
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 14.06.2011 12:40:39 Re: Kako ugotiviti iz kje je iPhone 4 |
|
besh je napisal/a: |
Pri EPL lahko uveljavlaš le z računom iz tujine. Če je aparat kupljen pri slovenskem prodajalcu, zahtevajo račun iz tujine do tega prodajalca.
|
Kar pomeni, da recimo za iPhone prodane v SLO ne mores uveljavljati garancije pri E.P.L. ali Pro Servis... recimo tiste, ki so jih kupili pri Brumnu, Harvey Normanu, Big Bangu,...?
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 14.06.2011 14:07:12 Re: Kako ugotiviti iz kje je iPhone 4 |
|
Jest je napisal/a: | besh je napisal/a: |
|
Kar pomeni, da recimo za iPhone prodane v SLO ne mores uveljavljati garancije pri E.P.L. ali Pro Servis... recimo tiste, ki so jih kupili pri Brumnu, Harvey Normanu, Big Bangu,...? |
Kot so mi rekli, žal ne. Pogoj je faktura preko katere je aparat prisel v Slovenijo. Lahko pa da epl nima nobene pogodbe s telerayem.
|
 |