| robiynaldo7 je napisal/a: |
| Hahahah,tnx za pomoc ekipa ampak je zrihtano..lp |
Ce ze odpres temo... je fino, ce se napises, kako si resil... Da bo se komu mogoce prislo prav...
| MMS-i pri iphone 4 simobil | |||||||
Ce ze odpres temo... je fino, ce se napises, kako si resil... Da bo se komu mogoce prislo prav... |
|||||||
sigurno si prodal iphona in vzel nokio in zdaj deluje.. |
|||||||
|
|||||||
Kako pa? m. |
|||||||
Meni ni delalo pošiljanje pri m@ in sem moral še enkrat poslati MMS na 1918.
|
|||||||
js mam isti problem, MMS ne delajo več odkar sm JB iphone. Stvar je taka da pač ni več nastavitev. Bi mi jih mogoče kdo na privat napisal al pa kar tud da bodo vsi imel
pač settings, general, network, cellular data ... in mam USE prazno lp |
|||||||
tukaj jih imaš: http://tabla.mobile.si/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/38385#Post38385
čeprav bi moglo delat tudi brez vpisanih nastavitev. |
|||||||
hvala, sedaj deluje. hm prej je delalo dokler ni pršu na vrsto JB. takoj za tem se je vse pobrisal in posledično nič več delal. zdej sm tole pretipkal notr in stvar ponovno deluje.
hvala za hiter odgovor! |
|||||||
Kolikor vem, brez vpisanih nastaviteh deluje samo prenos podatkov, za MMS pa je se vedno potrebno vpisati nastavitve... Ali pa priklop na iTunes in sprejmes posodobitev nastavitev, ce si pri Si.mobilu... |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |