Živjo. Sem nov uporabnik iPhona 4 in me zanima kakšne nastavitve oz kaj je potrebno nardit da se lahko uporabljaš bluetooth. Telefon namreč zazna drug telefon sam nemore pa se povezat oz. sparit z drugim.
Prosim če mi lahk kdo da kak nasvet.
| Bluetooth in deljenje datotek | |||||
Živjo. Sem nov uporabnik iPhona 4 in me zanima kakšne nastavitve oz kaj je potrebno nardit da se lahko uporabljaš bluetooth. Telefon namreč zazna drug telefon sam nemore pa se povezat oz. sparit z drugim.
Prosim če mi lahk kdo da kak nasvet. _________________ Lp |
|||||
Bleetooth pri iphonu ni misljen kot povezovati z drugimi se telefoni… za brezžične slušalke… če bi rad povezoval z drugimi tel moraš JB iphone |
|||||
Ni namenjen p2p prenosu podatkov... maš druge opcije za to... dropbox, mail even...
|
|||||
A se da kako posiljati slike,muzike ipd z iphona? Hvala za pdgovore!
|
|||||
preko bluetootha težko… mogoče bi se najdlo kaj če bi imel JB(jailbreakan iphone)…
_________________ |
|||||
Ja saj to mi je tak jasno in ja imam jailbrekan iphone!
|
|||||
Bi slo kako?
|
|||||
malo poGooglaj… omenja se iBluenova,iBluetooth…
http://www.redmondpie.com/airblue-for-ios-5-iphone-ipod-touch-ipad/ _________________ |
|||||
Na cydii airBlue ali pa celeste
|
|||||
Ampak to je vse placljivo?
|
|||||
Saj je iPhone tudi "placljiv"
|
|||||
A se da kako narediti!
|
|||||
Dodaš kakšen source s crackanimi aplikacijami, ali pa v google vpišeš air blue sharing 0.9.99 cracked in si izbereš rešitev, ki ti je najlažja. Lahko pa aplikacijo tudi kupiš.
Enako velja za celeste. |
|||||
Ce ni vedel kaksen source bi ze napisal ce nikjer ne najdem ce je kateri pripravljen pomagat naj pomaga ne nekaj pisat tja v en dan!
|
|||||
A se delaš norca? Če sem ti v ZS točno napisal kateri source dodaš.
|
|||||
Se opravicujem bil sem na fonu in nisem videl!
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |