Edit: St0rMl0rD hvala za opozorilo
Nazadnje urejal/a laku Sre 26. Mar 2008 14:36; skupaj popravljeno 3 krat
| Apple naročil izdelavo 3G aparatov Iphone | |||||
Apple naj bi naročil 10mio 3G naprav Iphone, ki naj bi imeli tudi OLED display, ki je varčnejši ter aparat naredi še tanjši. VIR
Edit: St0rMl0rD hvala za opozorilo Nazadnje urejal/a laku Sre 26. Mar 2008 14:36; skupaj popravljeno 3 krat |
|||||
Apple je naročil...Apple
|
|||||
Upam, da je res in si tudi jaz počasi omislim to zadevico
|
|||||
Že brez 3G cufa, kaj bo šele z njem.
|
|||||
Ja! Mobitel je zgleda optimiziral EDGE, ker od pred kakšnih 3 tednov dela tako hitro, da se jaz kar čudim! Prej je bil pa res počasen. |
|||||
wooow tile pri applu pa vedno znova presenečajo
|
|||||
Hold your horses. Dokler Steve na odru uradno ne najavi, ni nič sigurno. Takšnih govoric je pa ogromno. Pred junijem ne bo nič. Možno pa da bo napovedan in bo izdan konec leta.
|
|||||
Sem na gizmodo prebral, da ne bo moke iz tega kruha, vsaj za OLED zaslone, saj ta tehnologija ni še toliko preverjena, in je ZELO draga, kar pa ni vredu. Bi blo pa fajn ce bi blo res
|
|||||
Kolega mam v NY pa je rekel da bodo 3G Iphoni v avgustu ven pršli! |
|||||
Try septembru.
Pred septembrom se ne bodo prodajalo - tako kot je bilo s prvo verzijo. Sploh pa ne vem, zakaj bi človek potreboval 3G |
|||||
Prva verzija se je zacela prodajati nekje poleti lani... k nam pa so prisli prvi kosi konec avgusta oz. v zacetku septembra...
|
|||||
Jp, res je. Ampak najavljen je bil pa 6 mesecev, predenj se je sploh začel prodajati
|
|||||
To je pa res Predstavitev je bila lani v zacetku januarja na MacWorldu >> http://www.mobile.si/gsm/predstavitev-apple-iphone.html |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |