Iphone 4 - Težava z prikazno sliko klicatelja | |||
Na novem Iphone 4, mi nikakor ne uspe da mi prikaže sliko klicatelja čez cel ekran. Sliko mi prikaže samo zgoraj desno v kotu. Pri prajateljih sem opazil da jim sliko pokaže čez cel zaslon. Zanima me ali mogoče kdo ve kako se naredi, da ti sliko prikaže čez cel zaslon. Kontakte imam uvožene iz Gmail accounta in je mogoče to težava. |
|||
![]() |
|||
Mala slikica se prikaze, ce je sinhronizirana skupaj z imenikom ... Preko Gmail ali iTunes,... Cez cel ekran pa je takrat, ko jo dodas preko iPhone-a direktno v imenik... |
|||
![]() |
|||
Zanima me kako lahko potem cel imenik dodam tako da mi bo prikazovalo sliko cez cel ekran. Je potrebno vse prepisovat. Se opravičujem, samo na Apple nisem navajen in neznam si kaj veliko sam pomagati. Do sedaj sem bil Android user, zato je zame na Iphone 4 vse bolj novo... |
|||
![]() |
|||
Tole je nasel Google: From Small to Full Size Contact Photos in iPhone What if you have small thumbnails from syncing from Outlook or MobileMe and you want to make them big? Easy—well sort of, it’s one-by-one!—you just have edit each iPhone contact by following these steps… Go to “Edit” the contact Tap on the contact’s photo Tap “Edit Photo” Tap “Set Photo” Tap “Done” Za jailbreakane se mi zdi, da sem zaseldil enkrat nek program, ki ti to spremeni... za nejailbreakane pa ne vem, ce kaj je na voljo ... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |