tudi jaz dobil danes. vse lepo in prav. Ampak nevem kje piše da morem stari del vrnit, številke kartice pa tudi nisem dal tako da nevem kako naprej?
| Vsi lastniki MacBook-ov (kupljen: Oktober 2009 - April 2011) | |||||
tudi jaz dobil danes. vse lepo in prav. Ampak nevem kje piše da morem stari del vrnit, številke kartice pa tudi nisem dal tako da nevem kako naprej?
_________________ Lp. Roby. |
|||||
kakšna pa je zdj spodnja plat? nej kdo kkšno slikco prpopa
|
|||||
Evo, prejel danes v službo!
robyrunn, zraven so navodila za vrnitev: poleg si dobil UPS nalepko, katero nalepiš na to oguljeno škatlo (pobereš dol nalepke) in in se zmeniš z UPS-om za prevzem! Najbolj češko mi je, da morš z alkoholcem sam napisat serijsko številko v notranjo stran .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
kakim UPS.om?? no tega ne kapiram??
Edit: okej vem ka je UPS sam nevem kak se naj zmenim z njimi za prevzem?? _________________ Lp. Roby. |
|||||
Torej, tisto nalepko nalimaš na paket, pokličeš na UPS (men trenutno ne odpira strani) in poveš, da bi rad oddal pošiljko .. Free of Charge, se razume! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
kje pa je številka od UPS ker nevem katero naj pokličem??
|||||
www.ups-slovenia.com
--> Kontakt Imaš pa 10 delovnih dni, od prevzema TVOJE pošiljke, da jim odpošlješ _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
OK:) jutri pride kurir.
|||||
ej mam še eno vprašanje. Izvijač morem tut vrnat?
|||||
nop, samo stranico
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ok ze mam spakiran:)
|||||
Zamenjano tudi pri meni in spakirano!
|||||
torej kakšna je spodnja stran, ista kot prej al je kakšn drugačn materijal?
|
|||||
ista je.
|||||
Tale ups-slovenia je že 2. dan down: mi lahko kdo posreduje telefonsko, da se zmenim za oddajo pošiljke?
|||||
ups stran dela cist normalno
080 2112 |
|||||
Ni down http://www.ups-slovenia.com/?url_lang=N&m=760&p=760
Stik z UPS-om UPS Adria [S] Ekspres d.o.o Airport Ljubljana 4210 Brnik Slovenia Tel:+ 386-4-281-1200 Fax:+ 386-4-281-1250 Vprašanja o storitvah in podjetju UPS Tel.: 080 21 12 (Brezplačna telefonska številka, samo za klice v Sloveniji) E-mail:callcenter@europe.ups.com |
|||||
tnx
![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Dogovoril za oddajo!
Hvala za info _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |