Oj, crknil trdi disk na MacBook Pro late 2009.
Ali bo ta disk www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_3291_AVT096036_SSD_Corsair_2_5_64GB_V__CSSD-V64GB2-BRKT
Delal ok?
Hvala za odgovore.
lP
LP Dominik
| MacBook Pro in SSD disk | |||||
Oj, crknil trdi disk na MacBook Pro late 2009.
Ali bo ta disk www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_3291_AVT096036_SSD_Corsair_2_5_64GB_V__CSSD-V64GB2-BRKT Delal ok? Hvala za odgovore. lP LP Dominik |
|||||
Bo sigurno - poberi iz neta še Trim enabler
http://osxdaily.com/2011/03/27/enable-trim-ssd-mac-os-x-10-6-7/ pa bo delalo super. Na iFix it pa po navodila kako se ga zamenja. LP _________________ MacPro 2x2,8-20Gb-256SSD-2TbRaid-1Tb, iMac 27 i5 (SSD+HDD), 12Gb. MacBookPro Retina-15-i7-2,5-16Gb-512Gb, iPad 3 64Gb, iPhone Xs 256Gb |
|||||
Boš videl, kako hiter bo postal sistem, MBP-ja bo kar odpihnil
TRIM pa obvezno! Mogoče preberi še tale post: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=15249. Na 8. stranki je link za moj blog o SSD-ju, če te slučajno zanima. Pa po netu malo preberi, kaj pišejo o tvojem SSD-ju, da se ne bi prenaglil (saj ne vem, če je negativno ali pozitivno, samo pridobi ustrezne informacije, ker SSD-ji znajo včasih biti občutljive zadeve, še posebej ker plačaš kar visoko ceno za 1GB). Drugače pa vsekakor priporočam SSD. Nobena komponenta ne more pohitriti MBP-ja bolj kot SSD. |
|||||
Hvala za info,
A ima kdo konkretne izkusnje s tem diskom? Ker kaj slabega nisem zasledil na netu ... |
|||||
Kar daj ssd notri, razlika je očitna.
|
|||||
Ravno včeraj dal SSD v MacBook 13" in je noro, si nisem mislil da bo takšna razlika. Res priporočam.
Sem pa kupil Intel x-25M 160GB za 200€ preko eBaya, tako da se ti splača malo pogledat, meni so se pri nas cene zdele zasoljene. |
|||||
Masina je sluzbena in rabim original racun, tako da sem pri iskanju optimalne izbire malenkost omejen, mi pa fantje iz lastne zaloge ze vgrajujeo en disk za vmes, dokler se ne odlocim.
Hvala vsem za mnenja in komentarje. |
|||||
Da bo tvoj odgovor še bolj uporaben, daj prosim ebay link za vse, ki bi bili zainteresirani ali pa bi hoteli v bodoče primerjati cene. |
|||||
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |