Vse skupaj da je delal celo noč do jutra,tko da sem verjetno takrat pokuril.Časovni termin se pa kar ujema s tvojim
| Nenormalno velik prenos podatkov? | |||||
Jaz sem tudi zadnjic sumljivo hitro "skuril" cca 300-400MB ... na srečo imam zakupljen paket. Krivca pa sta potencialno dva. Eden je MMS ki sem ga posiljal in ga ni poslalo...drugo je pa mail 7MB ki ga je tudi poskusal poslati, pe je bilo neuspesno.
Vse skupaj da je delal celo noč do jutra,tko da sem verjetno takrat pokuril.Časovni termin se pa kar ujema s tvojim |
|||||
Za mms se ne šteje v zakupljeno količino. Ampak samo kot eno sporočilo. |
|||||
mislim da se tukaj motiš, ker ko "downloada" mms ti pokuri tudi nekaj podatkov.
|
|||||
Ja ampak preko drugega serverja (mms.mobitel.si) in se ne šteje v zakupljene količine.
|
|||||
Potem je bil pa mail ki ni sel skozi problematicen...skratka cez noc sem ostal skoraj brez 500mb ...
|
|||||
Kot rečeno, dodatno nameščenih aplikacij ima zelo malo:
Native: messages calendar photo camera you tube maps weather voice memos notes clock calculator settings itunes app store game center contacts compass stocks Dodatno nameščeno: 24ur. com kinosporedi shake framesi color hairstyle lite re.minder _________________ www.cekarcek.si - spletna trgovina z izbrano ponudbo pametnih gadgetov Netatmo, Wahoo, DoorBird,... GoPro kamere in dodatna oprema |
|||||
Mi lahko kdo pove, kaj bi bilo narobe pri mojih nastavitvah pri iphone 4. Imam res nenormalno velik prenos podatkov (od 2. zjutraj do 11. - 30mb). Popolnoma nič nisem delal na mobitelu, razen enega klica.
vsi pushi - off |
|||||
Jailbreak? Možno, da kak tweak kuri... kateri? Moraš vedeti sam... oz. izvedeti.
Hackaktivacija? Možno tudi, da v ozadju teče kakšna aplikacija... tukaj ti pomaga samo "trial&error" torej, da poskušaš sam ugotoviti katera... |
|||||
ne ni JB, dodatno imam gor:
shazam 24ur rtvslo sloradio odpiralni časi tv spored multipong promet dropbox angry birds |
|||||
Lahko brišeš vsako posebej... ampak to je dolgotrajen proces... tudi če imaš malo aplikacij... najbolje, da narediš svež restore in potem ne povrneš backupa...
|
|||||
Zanimivo, da so iste količine oz. identične. m. |
|||||
Kak update iz AppStore.. kake navigacije ali kaj podobnega?
|
|||||
Meni je to tudi šlo skozi... samo uploada pa update iz AppStora bolj malo, se mi zdi. m. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |