Zdravo...
Zanima me kako se imenuje tista aplikacija, ki ti pokaže vse app akcije
(1 day free app) itd...
Lp. Sebastian
| Iščem app. | |||||||
Zdravo...
Zanima me kako se imenuje tista aplikacija, ki ti pokaže vse app akcije (1 day free app) itd... Lp. Sebastian |
|||||||
AppShopper, PandoraBox...
|
|||||||
hvala |
|||||||
Prosim
|
|||||||
tudi jaz iščem aplikacijo in sicer v cydii, vem da je od bigbossa, je pa tako, da s prstom potegneš po status baru in lahko potem štelaš svetlost, ubijaš procese, štimaš 3g, wi-fi, itd.
edit: že mam |
|||||||
SBsettings?
|
|||||||
sigurno je mislil SBSettings ja
|
|||||||
jaz pa iščem app kateri ti omogoča iskanje po dokumentu (princip ctrl+f).
recimo da je kakšen zakon z 500 členi in hočeš vtipkat ključno besedo in ti najde točno tisti člen v katerem se ta beseda pojavi. poznam documents to go, vendar ta aplikacija žal tega ne omogoča. obstaja kakšna free alternativa ali bo treba pograbit po plačljivih aplikacijah...? če ja, katera ima to veščino vgrajeno? hvala za odg, lp |
|||||||
Vem da ima ifile iz cydie drugače pa kaj takega ne uporabljam.
|
|||||||
Odvisno od vrste dokumenta...
Mislim, da po PDF-jih išče celo iBooks (free). Če se pa slučajno motim, pa gotovo po PDF-jih išče GoodReader (plačljiv). Za MS Office dokumente je recimo Quickoffice (plačljiv)... pa verjetno še veliko drugih. |
|||||||
A obstaja kaksna aplikacija, ki bi blokirala policijski radar ?
|
|||||||
Si mislu
|
|||||||
Sploh nisem mislil...
Nazadnje urejal/a scoop Čet 18. Nov 2010 20:57; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
|
|||||||
Pocakte da dobim odlocbo iz sodisca,...
|
|||||||
|
|||||||
A se kdo spomnieno brezplačno applikacijo, kjer si ime 4x5 polje, kejr so bile bombe in si so se prižigale, ti pa si jih moral z pritiskati, če si bil prepočasen in so se že prižgale tri bombe, je igra končana.
Bomb tap je tak primer igra, vendar ni free, in jo kupim le če ne bom našel brezplačne. |
|||||||
Lol |
|||||||
Ali pa kakšna da mi snema pogovor???
|
|||||||
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |