iPad 2 in nov PC | |||
Zato vas tiste, ki ste že to naredili prosim, da mi potrdite, če je tole nalboljši način da se mi ne bodo kakšni (kupljeni) programi iz iPada izbrisali. 1. Deauthorize this computer... (na starem PC) 2. Na novem PC posnamem iTunes 3. Authorize this computer... (nov PC) 4. Prikolpim iPad na nov PC - upam da ne bo avtomatsko kaj syncal 5. Pri DEVICES, desni klik na My iPad in dam transfer Purchases. Je to to, ali se to da narediti, da se presname kak backup in potem daš samo restore? Hvala za odgovore in LP! |
|||
![]() |
|||
![]() Če pa hočeš prenesti tudi vso glasbo in ostalo kar imaš trenutno na iPadu pa je treba celoten iTunes library skopirat na nov računalnik. |
|||
![]() |
|||
Click on the device name in the menu on the left, then on the main tab uncheck the box next to "Automatically Sync When This iPad Is Connected" S tem bi naj preprečil avtomatski sync, samo jaz tega ne najdem v svojem iTunes. Sem kje to spregledal? Kaj pa iTunes library samo skopiram na DVD in potem na novem PC samo skopiram v iTunes folder? Je to vse, bo vse tako kot je bilo prej? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Hvala ti! ![]() |