Ja x30 je zadnji multiplier.
| Tiny Wings | |||||||
Ja x30 je zadnji multiplier.
_________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||||
Itak ga je nemogoče dobit...
|
|||||||
Jaz imam probleme s tem, da moram biti celoten 4. otok v fever mode. Težko pa se je tudi dotakniti 20x oblakov brez fever mode.
Se bo treba potrudit malo. |
|||||||
_________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||||
Zdaj moram narediti samo še misijo, pri kateri moraš biti čez cel četrti otok v fever mode.
|
|||||||
Ta je bila tudi meni najtežja...počasi se daleč pride... _________________ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching. |
|||||||
Ja jaz sem se tudi kar dolgo mučil s tem četrtim otokom. Je tudi odvisno kako ti leži soba tisti dan, saj je vsak dan drugače
_________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||||||
men pa z obrnjenim telefonom dela probleme
|
|||||||
Danes začel igrati. Igra je carska! Highscore: 48368
|
|||||||
kaj bi naj pomenil ta objective: 5x do 1 great slide after island jump?
mi je že uspelo naret po po en great slide po petih island jumpih, ampak očitno ni to to |
|||||||
Ko poletiš na nov otok, moraš takoj narediti 1 great slide, torej moraš lepo pristati na petih otokih.
|
|||||||
Kolikor se spomnim, ko sem to delal, moraš to narediti v eni igri. |
|||||||
v eni ja vedno ko prideš na nov otok mora bit prvi jump "great" |
|||||||
Še igra kdo tole genialno igrico? Meni pije živce že zadnja dva meseca (imam multiplier 2
No in danes vzamem v roke ženinega iPhona 4 in v prvem poizkusu (prvem) pridem do odskoka na 8 otoku. Se pravi morda še pol sekunde, pa bi bil na 9 otoku. Je morda igro toliko lažje nadzorovati, ker je telefon noro odziven glede na mojega 3GS-a? Bom igral od sedaj naprej le še na 4-ki? Mislim da se nekdo doma ne bo strinjal s tem. |
|||||||
Verjetno je iPhone 4 res bolj odziven in je lažje igrati.
|
|||||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Zgleda super!
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |