A je to normalno da kopiran SL noce bootat na predzadnjem MBPju ? Ko restartam in drzim alt gumb se normalno mounta, vendar ko izberem opcijo pa ne gre nikamor ?
| Snow leopard kopija noce bootat | |||||
A je to normalno da kopiran SL noce bootat na predzadnjem MBPju ? Ko restartam in drzim alt gumb se normalno mounta, vendar ko izberem opcijo pa ne gre nikamor ?
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Probaj z gumbom C ob zagonu racunalnika.
|
|||||
imel podobne probleme, sem zapekel DVD z najmanjšo hitrostjo in je zagrabilo. Odvisno je zgleda tudi od medijev dvoslojnih dvdjev _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
Ha, na forumu se govori da naj bi se spoštovalo izdelke za MAC in se kakega tudi kupilo - to podpiram. Ampak da se gre sam OS kopirat namesto da daš za dva pira in kupiš original... ccc...
_________________ Back To The Jabuk |
|||||
Kaj pa če veliko experimentiraš in na svojo mašino svoj OS večkrat nameščaš in se bojiš, da bi ti po enem letu manipulacije z medijem le-ta odpovedal, cccc _________________ Gotterdammerung |
|||||
FYI imam originale vendar trenutno ne pri sebi, s sabo pa zmeri nosim en kup dvdjev, ki bi jih slucajno kdaj rabil ( ja dobesedno v ruzaku jih nosim ) - hirens boot cd, drive genious, sl, idefrag.... Uceri sem bil pameten neki in sem zajebu neke permissionse in se je agonija zacela. Ni vec bootal v sistem, sl disk ni hotu prijet @gpc17: c dela ok, prime disk, vendar obticni nekje na poti _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Potem pa je možno da je DVD poškodovan.
|
|||||
Si morda pomislil, da ima mogočo kdo tudi varnostno kopijo, saj noče poškodovati original dvdja. Lahko ti pa poslikam mnozičo OSjev ki so original _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
Naredi si bootable USB
Manjse za prenasat in cca. 3x hitrejsa instalcija |
|||||
Mas link do preverjene metode ?
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |