Indesign CS3 in leopard | |||||
je bil nameščen adobe CS3. Problem se pojavlja pri Indesignu, in sicer se program večkrat sesuje, včasih dela cel dan normalno, včćasih se vsake dve minuti sesuje ... Namesčeni so bili vsi upedjti za CS3, fonti so bili večinoma prekopirani iz starega sistema (PM G5, Tiger) ... Ne vem v čem je problem. Morda je imel kdo poodbne težave ali ima kdo kašen predlog v kateri smeri iskati rešitev. Vsa programska oprema je v celoti legalna Hvala za kakršnekoli informacije lp |
|||||
![]() |
|||||
Ker uporabniki Linotypeovega FontExplorer X-a so imeli težave z Leopardom. Ampak to je že popravljeno. |
|||||
![]() |
|||||
malo si pobrskaj po Adobovih staneh ... informacije, ki sem jih našel na enem izmed njihovih blogov niso obetajoče http://blogs.adobe.com/indesignchannel/2007/12/indesign_leopard_update_iv.html edina opcija je downgrade to Tiger |
|||||
![]() |
|||||
Kaj hočemo drugega ... Hvala vseeno |
|||||
![]() |
|||||
meni se zruši izključno kadar v na primer "save as" ali "open" oknu vpisujem kaj v iskalno vrstico. To se mi manjkrat zgodi (oz. s emi še ni zgodilo) ko ej bil računalnik odklopljen iz mreže.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |