prej sem mel elektron. limit si sam naštimaš, kolker veš da si ga zmožn plačat.
sam mam 200€ mesečno, ker več itak ne rabm.
pejt zdej k abanki po viso, boš dobu zihr

Etui za Touch | |||||||
prej sem mel elektron. limit si sam naštimaš, kolker veš da si ga zmožn plačat. sam mam 200€ mesečno, ker več itak ne rabm. pejt zdej k abanki po viso, boš dobu zihr ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 09:47; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Drugace pa je bil main problem to, da se je vihala. Ko sem jo prilimala se je na enem robu zacela vihati navzgor.. |
|||||||
![]() |
|||||||
Prvič mi jasno ni uspelo. Ko sem si nabavu novo folijo (sploh ni pocen, malo manj je kot silikonček s folijo vred), sem si šele upal poskušit s staro. Krpice za očala pa čistilna sredstva za očala ipd. Zanič, ampak sem vsakič ugotovil, da boljše ne znam in da mam vsega že dost. Potem pa še en poskus, ker je blo res neznosno videt. Dobro, da lahko folijo lepiš znova in znova. Zračni mehurčki so v resnici drobni prahci. Prah, vlakna s še tako dobre krpice in namaščenost delajo probleme. Takole je uspelo. Prostor sem s kompresorjem spihal in v njem napravil hud vakuum, da se je prah umiril. Hec, ampak za to gre. Skratka nobene krpice in nobenega posebnega čistila, same težave. Voda, čistilo za posodo, čista miza in roke in ena plačilna kartica (s pokritjem ali brez). 1) lepo očistiš = razmastiš ekranček 2) razmastiš roke, očistiš mizo 3) s čistilom umiješ folijo, spereš, otreseš 4) roke obrišeš (v kavbojke) 5) folijo na mizo in s kartico odstraniš vodne kapljice 6) folijo na ekranček - tud kartica pomaga, zadet res ni enostavno Sej ne da bi iz tega delal celo vedo, ampak se mi je nardila kr sama. Ko mi je uspelo, zarad trme, sem bil ponosen kot že dolgo ne. Zdaj se tud viha ne, mislim, da je za vihanje kriva zamaščenost, ker primeš folijo z rahlo mastnimi prsti, roke je treba skor izsušit. Nazadnje urejal/a boodo Tor 18. Mar 2008 13:41; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Kaksne kolicine vode / cistila za steko / cesarkolipacze pa so se ok za ipoda ? Ker da spricas gor mi je mal cudno :shock: |
|||||||
![]() |
|||||||
Ekranček z vlažno krpico, pa mal čistila, da razmastiš. Pa odpihat prahec, če je treba. Ekranček se še dobro vidi, vsak prahec in vsako svinjarijo opaziš. To je najlažji del. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Kaj si nabavil tistega iz polikarbonata? prozornega? |
|||||||
![]() |
|||||||
iz-let: Zavidam vsem, ki so šlampasti. Ker jim iskreno, sem se tega že skoraj "naučil". Marsikdaj že lahko izbiram med enim in drugim. u-let: Kakorkoli, folija je perfekcionistično zlepljena s podom. No, mogoče je pa tud odveč, ker je že ekranček dovolj odporen. |
|||||||
![]() |
|||||||
Ne je iz trde plastike, zadnja stran je crne barve sprednja pa srebrne. Kr kvaliteten material pa hud izgled napram kakmu belkinu u tistmu cenenem usnju iz kravjega dreka. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() V drugem poskusu je prslo ven super. Edino kar me moti zdaj je to, da se prstni odtisi veliko bolj vidijo :shock: |
|||||||
![]() |
|||||||
LINK
A je že kdo videl kje v blizini slovenije ali pa celo pri nas, to zascitno skatlco Najboljši rating ima od vseh opisanih, je Dockable kar mi je vsec, no za ostale case ne vem ce so. |
|||||||
![]() |
|||||||
samo ima na zadnji strani se removable hakelcek, da zataknes za hlace npr. |
|||||||
![]() |
|||||||
http://ilounge.com/index.php/sitenews/comments/download-now-our-2008-ipod-iphone-buyers-guide// Tavelik PDF (Wide Version) je 9,5 MB, 67 strani. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |