hvala vsem za pomoc!
| Nepravilen prikaz številke klicujočega | |||||
evo problem resen!
hvala vsem za pomoc! |
|||||
zdravo . imam eno težavo če mi lahko kdo pomaga.
imam iphone 4 16 gb ,in ko me kdo kliče mi izpiše samo številko namesto imena.telefonske številke sem skopiral v imenik,in če grem jaz v imenik in kličem potem piše ime,sicer ne . hvala |
|||||
Tvoje vprasanje nima *nobene* zveze s temo.
|
|||||
|
|||||
Ni potrebno... lahko je v obliki 01 123 4567 ali 00386 1 123 4567 ali +386 1 123 4567 ... v vseh primerih mora spoznat stevilko in prikazati ime... povsod... tako pri SMSih, kot tudi pri klicih... Ce ne prikazuje, je nekaj zasustrano |
|||||
potem moram vse cifre popravljat
|
|||||
Vsak dan si vzemi 5-10 minut casa za popravljanje stevilk in bos sigurno v enmu tednu koncal
_________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
|||||
heheee hvala...
|
|||||
Kaj pa če daš region format na slovenian?
|
|||||
ne znam
|
|||||
Settings >> General >> International >> Region Format: Slovenia ![]() |
|||||
aha to imam ...samo nč bolše
|
|||||
Potem pa bohve, kaj vse imas natlaceno gor preko Cydie... in ti zato ne deluje pravilno |
|||||
Čudno...
|
|||||
pomoje nič takega če je še prazen
|
|||||
Ce imas ze odklenjenega... in posledicno tudi jailbreakanega... Tisti, ki ti je to delal, je mogoce namestil kaksno nesnago, ki je sploh ne bi bilo treba... Preberi celo temo... je imel avtor teme (MrFart7) podoben problem... in ga je ocitno resil s tem, da je se enkrat vse naredil... Pri tebi je edino ta problem, ker je zaklenjen... in kot kaze so ti stvari precej tuje... tako, da to ni nekaj, kar bi lahko sam uredil |
|||||
haha ja res je ...no mel sem prej 3g,saj je ta podoben ...samo da ta ni odklenjen imam pač gevey kartico , in pa verzija 4.2.1 če mi lahko kaj predlaga kaj naj naredim ,ali ga nadgradim ali kaj podobno ...obstaja slo jezik?
|
|||||
Restore na 4.3.3 preko itunes + set up as new phone + redsn0w jailbreak + gevey....
|
|||||
pa misliš da bi lahko to sam naredil al lahko kaj zaj... ??? zaklenjen je itak...sam nevem če bi to jaz vse sam lahko hm..
|
|||||
Da še jaz pristavim piskrček.
Nadgradil na 4.3.2, vse porihtal ampak številke mi izpisuje brez oklepajev. Naprimer +386 41 453 xxx prej je lepo dal 41 v oklepaj, oziroma če si tipkal brez +386, dal 041 v oklepaj. Kakšna ideja? LP |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |