| Kje kupujete Mac računalnike, doma ali v tujini? Zakaj? | |||||
MacBook sem kupil v BigBangu, iPod touch pa v Californiji
|
|||||
Jaz sem vse mac prenosnike do sedaj kupil pri nas, ker mi veliko pomeni slovenska tipkovnica. iMaca sem kupil na eBayu, iPhone pa v Nemčji ali Švici. _________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||
Vse privat in za podjetje kupujem v Sloveniji, pri podjetju EPL... Na leto par mac-ov in drugih produktov.
|
|||||
A mi lahko kdo pove, če je pri novih MBP v trgovini ispot slovenska tipkovnica al angleška? Sprašujem pa, ker danes ne delajo..
|
|||||
Vse sem kupil pri Arisu. In tako bo še naprej... cene so primerljive z avstrijskimi, sploh, če pomislim, da je Aris blizu, pa vedno pripravljen pomagat.
|
|||||
Doma. iKnow klub=10% popusta.
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
FMC-Lj
|
|||||
Ajfoune, enega v FRA, enega v ESP, oboje v Apple storu, računalnike pa kupujem pri nas (SLO tiplovnica, enostavno z DDV na podjetje), odkar je podjetje PRO23 d.o.o. Na Knezovi v Šiški postalo authorized reseller, jih bom vedno tam!
|
|||||
Imaš obe možnosti in se lahko sam odločiš ali boš vzel s slo ali z US tipkovnico. |
|||||
iphone 3gs kupil rabljenega ampak v originalu iz belgije.
MBP 15" i7 iz anglije. Razlog je ugodna cena. |
|||||
Kako pa je z uveljavljanjem garancije če MBP kupiš v tujini?
_________________ Back To The Jabuk |
|||||
Kolikor vem je apple care in ga lahko serviseraš tudi pri nas. Nism pa 100%, tko da nej še kdo potrdi/zavrže mojo hipotezo |
|||||
maci imajo worldwide garancijo.
|
|||||
ce bi se odlocil it v gradec z vlakom, ali se na meji kaj preverja ? so kaksni drzavni organi ? sej vem da je mal cesko uprasanje ker ce gres z avtom ni nc...sam vseen
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Bi se preverjalo če bi se pisalo leto recimo 1981 pa vse do 1. maja 2004 Evropska unija pomeni prost pretok blaga, ljudi in storitev in ker je Slovenija članica EU... |
|||||
uglavnem trololo vprasanje
hvala _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Iz kot pa bi šel to z vlakom? Ne vem, če je to najboljša opcija. Kako boš to nosil potem.
Raje nažicaj kakšnega kolega, da te pelje. |
|||||
smo ze zrihtal. hvala vseeno za ponujeno roko
_________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
Da malo oživim tole temo.
Ali kdo dobro pozna koga pri i-store? Rad bi izkoristil popust + fakturo na firmo _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |