| k.i.k.i. je napisal/a: |
| Nova težava sem naredil restor, sedaj pa ko vpišem nastavitve pa restartam telefon se nastavitve zbrišejo. |
Si dal po koncanem Restoru "Set up as a new iPhone" ... ali so povrnil backup?
Si resetiral "Network Settings"?
| Iphone 3GS težava z inetrnetom | |||||
Si dal po koncanem Restoru "Set up as a new iPhone" ... ali so povrnil backup? Si resetiral "Network Settings"? |
|||||
Sem uštimov in sedaj use dela hvala
_________________ I like it. |
|||||
![]() |
|||||
Prehle sem naštimov "Set up as a new iPhone" a se da nekako sedaj prenest podatke in telefonske številke iz starega?
|||||
Ce si jih sinhroniziral prej z recimo Outlookom, potem naredis spet enako ... Ce pa nisi, bo pa verjetno najlazji nacin, da spet povrnes backup... sinhroniziras imenik in potem se enkrat "clean restore" ...
|
|||||
Kako pa povrnem back up?
|||||
Desni klik na ime iPhone-a v iTune, ko je prikljucen in izberes Restore from Backup
Potem pa izberes ustrezen backup ... ![]() |
|||||
Res sem nesposoben, in nevem, kako sedaj samo številke shranit na računalnik
|||||
syncaj jih z gmailom ali outlookom
|
|||||
Preko iTunes... zavihek Info ...
Upam, da bo slika dovolj ![]() |
|||||
Odlično najlepša hvala
|||||
Pozdravljeni.A mogoč kdo ve zakaj men določenih internetnih strani ne odpira na Iphonu 3gs.?Recimo kar naenkrat ne morem odpret Gmaila.Ven vrže.Hvala za odgovore.
|
|||||
malo več podrobnosti:
- kateri ios? - jailbreak? - naloženi tweaki? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ipnohe 3gs 4.0.1, jailbreak.Tweaki???
|
|||||
kakšne zadeve naložene iz Cydia-e?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Se opravičujem,ampak sem totalni laik glede tega.Najraje bi da mi nekdo vse na novo naloži,sam nevem kdo mi lahko to nardi.Tist ki mi je vse nalagal,sem izgubil tel.Drugače vCydia sta dve ikonici- Unrestrictor in Backgrounder.
|
|||||
Lahko ti jst na novo use naložim ..
ZS ker restore bi blo fajn nardit .. Očitno se je preveč usega nabralo.. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
o.k.
|
|||||
Se prav ni nobenga ki bi mi lahko pomagal vse na novo naložit??
|
|||||
![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |