iMac - čiščenje | |||||
_________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Cena čiščenja iMaca na PRO SERVISU je nekje okoli 100 EUR. To se pravi, da so v dveh letih podražili za več kot 100%. iServis medtem za isto storitev računa cca. 65 EUR. Zanimajo me izkušnje s tem servisom... Hvala. |
|||||
![]() |
|||||
Verjetno so imeli preveč reklamaciji na 20 minutno čiščenje iMac-a ![]() Pa še resni dodatek, če odpreš ekran iMac-a in če to zrihtaš takoj ali v istem dnevu ali v eni uri je jasno, da pač nimaš izkušenj. Tudi če jih imaš toliko, da to narediš v eni uri se zagotovo ne držiš servisne procedure in ne upoštevaš pameti. Namreč sam se spravim to dajati skupaj le zjutraj, ko še nikogar nikjer ni ko nihče ne hodi in dviguje prahu. Ekran moraš dobro zdrgniti z antistatičnim valjčkom, enako steklo, ko to namestiš nazaj na računalnik rabiš dobrih 10 minut, da preveriš kako si to namestil in ali je prah vmes ali ne... če ti v 2 poizkusih ne rata to narediti brezhibno, potem je to naslednje jutro jovo na novo. Seveda če pa si zadovoljen z vsem, šipo dol na pumpi mal lufta in kr tm šipo gor pol pa ne nosit na servis ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Mi prosim poveš na koliko let priporočaš čiščenje imaca? Moj je letnik 2009, ampak za zdaj nisem zaznal kakšnega posebnega segrevanja. Hvala za info=) |
|||||
![]() |
|||||
Takrat ga nisem sam odpiral, ker je bil še v garanciji (kupjen pri firmi ki je del PRO servisa). Zdaj se bom tega lotil sam in misli, da ne bo problema. Dobim kompresor, kupil sem un popl vakum za ekran dol vzet sedaj moram še šraufencigre dobit. Če mi lahko pove kdo katere rabim... torx8, še kaj drugega? Je do procesorja lahko prit da namažem termalno pasto... kaj pa do proca na grafični? lp |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |