http://compraonline.mediaworld.it/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=20000&storeId=20000&productId=4221274&langId=-1&category_rn=60635642 
hvala!

| A kdo ve, če je tole tovarniško odklenjen fon? | |||||

| 
	|||||

je brez skrbi,italijanski so vsi odklenjeni.  

| 
	|||||

Je odklenjen. 

| 
	|||||

To je zmaga!! 

| 
	|||||

kako se ugotovi od nekoga če je telefon res tovarniško odklenjen? 

| 
	|||||

Najbolj siguren nacin je, da vstavis svojo SIM kartico, ga restoras v iTunes, potem pustis, da se aktivira... Ce je potem telefon delujoc, to pomeni, da je nezaklenjen oz. tovarnisko odklenjen... Ce ne deluje (Please insert valid SIM kart ali podobno) potem je verjetno zaklenjen in bodo problemi ga spravit k zivljenju Se en pokazatelj je racun, kjer se vidi sersijska stevilka tega iPhone-a in odvisno od porekla se da ugotoviti, ce je nezaklenjen (recimo iPhone 4 kupljen v UK Apple Retail Store... ali pa v DE Apple Retail Store...)  | 
	|||||

Dobim se z kupcem ki pravi da je bil 3gs kupljen v nemčiji. Po tem takem me nateguje na suho. 

| 
	|||||

Ce ti je rekel,d a je bil kupljen v Nemciji, ni nujno, da te "nateguje na suho" ... ce ti pa trdi, da je tovarnsiko odklenjen ali nezaklenjen... potem pa je mozno, da te "nateguje na suho", ni pa nujno ... Ce je veliko cenejsi od ostale podobne ponudbe, potem se le dobro prepricaj, da je vse OK  | 
	|||||

cena je 260 in celo možen dogovor po nižji ceni. Telefon je tovarniško odklenjen...bom kar odstopil od ponudbe glede na to da bova težko kaj preverjala in jailbrejkala če mi še slik ne zna poslati preko maila. 

| 
	|||||

se mi zdi sumljivo to vse skup. raje glej oglase z malo višjo ceno pa kupi italijanskega, ki je sigurno tovarniško odklenjen. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |