Kako ste rešli zapis telefonskih številk? Logotipov?
| 4.3.2 | |||||||
Kako ste rešli zapis telefonskih številk? Logotipov?
|
|||||||
Zdravo, imam en problem. Imam iPhone 3gs na njem je bila verzija 4.1 ko sem ga kupil delalo je vse lepo in prav samo izgubljal je signal pa sem ga hotel nadgraditi to mi je spomocjo raznih navodil tudi uspelu z iREB-r4 in snowbreeze. No problem je sledeč telefon se mi prizge in napise da vstavim kartico ki nima pin in priklopim na itunes... to vse nardim in priklopim in problem je tukaj nic se ne zgodi v telefon ne morem itunsi ga ne zaznajo... drugače pa ga komp zazna v device managerju. Mogoce kdo ve kje tici problem? Prosim ce kdo ve naj pomaga.
Lp. |
|||||||
eno vprašanje... S katerim red snowom se jailbreka 4.3.2??? uporabljam redsn0w_win_0.9.6rc12 in mi napiše da ne prepozna ipsw-ja... kaj lahko naredim?? Hvala
|
|||||||
ipsw ti ne prepozna, ker mogoče si custom izbral ko moreš izbrat ipsw.? daj potegni z neta 4.3.2 ipsw pa probaj, če z tem potegne v nadaljevanje potem pa jailbrekaj ..
|
|||||||
Sej kot sej sem izbral ipsw pa se vedno ne... :S |
|||||||
probaj z katerim drugim programom. greenpois0n ali kaj podobnega probaj ..
|
|||||||
sem probal na prenosniku in zdej dela... hvala
|
|||||||
? noben |
|||||||
In kaj bi bilo treba resiti pri zapisu telefonskih stevilk? Gkede logotipov pa je cela tema samo o tem >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=142976#142976 |
|||||||
Mene ne izpisuje normalno telefonk, mi deli čudno telefonske.
npr.: 0 40 404 404 |
|||||||
tudi meni ampak po tem ko sem si naložil app slo numbers!!! |
|||||||
Saj tako je pravilno... "Cist" iPhone jih namrec prikazuje takole:
Je pa grupirano nekako takole:
rdeca = izhodna stevilka (00 ali "+") modra = vhodna klicna predpona drzave zelena = omrezna skupina rumena = telefonska stevilka (mobilne stevilke so sestmestne, fiksne pa ponavadi sedemmestne) Ce pa je brez mednarodne predpone, pa jo nadomesti samo ena nicla ... |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |