Veliko se govori o jailbreak-u Iphone-ov, veliko piše, nekaj sem tudi prebral, a nikoli me ni zamikal da bi si jailbreak-ou svoj Iphone, ker za enkrat nič ne pogrešam, kar bi z JB pridobil.
koliko vas dejansko ima JB telefone?
| Imate Jailbreak-an Iphone? | |||||
Veliko se govori o jailbreak-u Iphone-ov, veliko piše, nekaj sem tudi prebral, a nikoli me ni zamikal da bi si jailbreak-ou svoj Iphone, ker za enkrat nič ne pogrešam, kar bi z JB pridobil.
koliko vas dejansko ima JB telefone? |
|||||
Jst nimam..... lahka bi, glede na uprasanje, naredu anketo
|
|||||
Mislim, da je stanje v Sloveniji cca. 50:50.
|
|||||
jaz imam JB (potreben ker imam HR iPhone) in bi dejansko najbolj pogrešal samo sbsettings in activator iz cydije saj mi je upravljanje telefona z bljižnicami veliko lažje
|
|||||
mislim da podobna tema z anketo že obstaja.
|
|||||
Nekaj takega ja. Mogoče celo malo več z jailbrejkanimi sploh če bi štel še iPod Touche in iPade. |
|||||
ne nimam ...
|
|||||
Imam, predvsem zaradi SBSettings, fiveicondock...
|
|||||
Nimam.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Jest ga nimam ni nobene potrebe
|
|||||
ne
|
|||||
sm že js naredu eno anketo neki časa nazaj tle.. pa je zelo majhen procent ljudi ki GA IMAJO brejkanga =)
|
|||||
jb iphone in jb ipad..
|
|||||
ANKETA?
Sicer pa ne, od 3Gs-a naprej ne JB-kam .. Oziroma od iOS 3.0 nekako naprej .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
ne
|
|||||
NE!
|
|||||
itak
|
|||||
ne nimam.
_________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB |
|||||
Ne, ker tiste app, ki jih uporabljam imam kupljene. Od Navigona dalje.
|
|||||
Zaenkrat moram imet, ker rabim mobileterminal in OpenVPN.
Če kdo pozna kako alternativo, se priporočam... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |