empacher88 je napisal/a: |
Nisem našel posebej teme tako, da sem kar tukaj napisal ![]() ![]() |
Ne gre tako lahko... TomTom-ov je precej boljsi... je pa tudi drazji... Sicer pa med voznjo tako ne smes telefonirat brez BT slusalke ali avtoinstalacije

Tomtom car kit | |||||
Ne gre tako lahko... TomTom-ov je precej boljsi... je pa tudi drazji... Sicer pa med voznjo tako ne smes telefonirat brez BT slusalke ali avtoinstalacije ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() Sej vem ja, da ne smem telefonirati, predvsem mi gre za to, da ima telefon neko stalno mesto, da se mi ne "vozi" po nekih predalih v avtu in da je zmeraj pri roki ![]() _________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Kakšen adapter? Enga ma Pucko. ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Meni ga telefon sploh ne zazna (iphone 4). Ko dam telefon v stojalo ga polni normalno pod nastavitvami pa mi ga sploh ne pokaže. Stojalo sem tudi že resitiral po spodnjih navodilih pa vseeno nič... http://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10569/~/pairing-iphone-to-car-kit-for-hands-free-calling Ima kdo kakšen pameten nasvet, kako še probati? Vnaprej hvala za pomoč ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |