| Windowsi na MacPro | |||||
Zanima kateri "emulator" uporabljati znotraj Leoparda, predvsem glede stabilnosti, odzivnosti, hitrosti ... ne želim pa posebej restartat mašine zaradi oken
|
|||||
VMWare Fusion. Sploh ker ima napredno podporo za 3D grafično pospeševanje...
|
|||||
Jaz osebno uporabljam na Leopardu VMware fusion in sem zelo zadovoljen, ker zadeva gladko teče. Sem pa imel tudi parallelse ampak so me razočarali, ker mi je vse štekalo.
|
|||||
Se podpišem... |
|||||
Prepričljivi odgovori, upam da mi bo striček z neta posodil
|
|||||
Jaz imam na MB-ju Paralellse in na Imacu Fusion - in razen redki reči (recimo kopiranje datotek in lepša preglednost USB naprav) je v vseh pogledih Fusion boljši.
LP |
|||||
Jaz imam eno vprašanje glede WMvare fussion.
Kje se da najti kak gonilnik za grafično ali pa kaj nastaviti, saj mi pokaže velikost pomnilnika na grafični le 16 MB, poleg tega mi ne zažene niti najbolj preproste 3D igre Deluxe ski jump ? |
|||||
V Virtual ;achine - Settingss lahko nastaviš Accelerate 3D graphics in nato poiskušaj.
LP |
|||||
Imam parallelse in same probleme. To dvoje pride v kompletu.
|
|||||
Mogoče bo čez čas opcija tudi VirtualBox, zdaj ko ga je kupil Sun, bo mogoče podpora za Mac precej boljša (software je še vedno v beta za OS X). Pa še zastonj je (legalno).
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |