Premik na Mac platformo | ||||||||
Imam par vprašanj. 1. Kakor sem zasledil na forumu lahko iBook pri nas nabavaim pri EPL, Mac&PC in Aris jabolko... Je še kakšni dealer da preverim kje je najbolj ugodna nabava? 2. kakor vem če iBook kupim pri nas dobim slovensko tipkovnico na notesniku. zanima me kako je stem če grem zadevo kupiti k sosedom avstrijcem? verjetno tam ne dobim te tipkovnice ne? 3. vprašanje glede nabave v avstriji. katero trgovino priporočate (Graz, Celovec). Najlepša hvala _________________ lp, Primoz |
||||||||
2. V Avstriji lahko dobiš international tipkovnico, ki se od naše precej razlikuje ali nemško tipkovnico. Slednja ze razlikuje bistveno manj. kjer so pri nas znaki za š?ččž, so pri njih ?, ?, ? in še en znak. Prav tako imajo zamenjan z in y, kar lahko preprosto korigiraš sam tako, da tipki zamenjaš, ker jih je zelo enostavno zamenjevati. 3. trgovine so vse iste, ker pač so cene iste druga te tako ne zanima |
||||||||
Eno vprašanje še za vse ki imate izkušnje z temi SLO dealerji Apple opreme. Vsem trem sem poslal mejle pa ne odgovarjajo nič? koliko časa jim rabi al je bolše da osebno pridem težit? _________________ lp, Primoz |
||||||||
|
EPL 01 256-13-20 Mac&PC 01 282-22-46 Aris 01 517-41-50 :mac: |
|||||||
zgleda bolš da kar pokličem. lp, primoz _________________ lp, Primoz |
||||||||
Screw naše prodajalce bom jaz kar šel gor po iBooka pa verjetno je še cenejši. Tole dobim za €1.473,00 Apple BTO iBook G4/1.33 GHz - 14" TFT, 768 MB DDR266 SDRAM, 60 GB HDD, DVD-RW/CD-RW SuperDrive, Airport Extreme and Bluetooth built-in Ker naši nimajo nič cen oz. razen na www.epl.si ki pa je za tole vsaj 60k drazja (če so prave cene sploh) lp, primoz _________________ lp, Primoz |
||||||||
Ogo |
||||||||
|
||||||||
MitjaP: a da bi ti zaupal 1.5k€ ? lp, primoz _________________ lp, Primoz |
||||||||
lp Avi |
||||||||
Sedaj smo del EU. Ogo |
||||||||
MitjaP: a da bi ti zaupal 1.5k?? lp, primoz</dd&rt;</dl&rt; Ti tole je bla itak fora, ker ti ne bi ravn js rihtu zadev zastonj. Tko da. Davek definitivno ni v tistile ceni in ga moraš prištet. Računalnik bi te stal Eur?1.768,00. |
||||||||
Ti tole je bla itak fora, ker ti ne bi ravn js rihtu zadev zastonj. Tko da. Davek definitivno ni v tistile ceni in ga moraš prištet. Računalnik bi te stal Eur?1.768,00.</dd&rt;</dl&rt; Pol je že vseen če grem sam gor a? Stroškov itaq ni veliko do Graza. Tiosta cena je res brez davga vendar mi je prodajalec prio M-Store rekel da mi ga ni treba plačat če prodajo stvar v slovenijo. Tako da to je to dobra mašinca za 1427€. Včeraj je hotel moj davčno številko danes oz. jutri pa mislim da bo moj mac že pri njih. lp _________________ lp, Primoz |
||||||||
Od tega so mi pri aris jabolko nazaj poslali cenik v PDF obliki, noben se ni potrudil da bi mi povedal ceno za iBook g4 1.33, 512Mb ram, bluetooth, SD... Ko sem jih vprašal po ceni takega modela so začeli jambrat da ne vejo da morjo na apple vprašat za ta model in da lahko traja 2 tedna... WTF!?! Mac&Pc so pa drzaji od obeh ostalih slo delaerjev pa že ostala dva sta dost draga. EPL d.o.o. pa nevem kaj dela ker sem 2 mejla poslal pa niti na enega niso odgovorili. Toliko o prijaznosti! Očitno jim je vseeno kje ljudje nabavlajo mašine. lp, primoz _________________ lp, Primoz |
||||||||
_________________ lp, Primoz |
||||||||
V Avstriji ti kot fizični osebi iz Slovenije ne morejo prodat ničesar, ne da ti zaračunajo tudi DDV. Drugače pa pokliči na EPL ali pa jim piši preko emaila, kako mašino hočeš in naj ti naredijo predračun. Se pa drugače strinjam, da so naši dilerji, kar se kontaktiranja z njimi tiče, nekoliko "levi". Vsaj od EPLa bi tudi odgovor preko emaila moral fasat nazaj, čeprav ne nujno isti dan. Ogo |
||||||||
V Avstriji ti kot fizični osebi iz Slovenije ne morejo prodat ničesar, ne da ti zaračunajo tudi DDV. Drugače pa pokliči na EPL ali pa jim piši preko emaila, kako mašino hočeš in naj ti naredijo predračun. </dd&rt;</dl&rt; Tip v m-store.at mi ni zaračunal davka. iBooka sem naročil pri njih zatorej! Baje bo tukaj v dveh dneh. Sporočim ko bo v mojih rokah! Na EPL sem 2 mejla poslal žal po petih dneh pše nisem prejel odgovora! _________________ lp, Primoz |
||||||||
Okej, boš povedal, če je reč po tej ceni prispela v tvoje naročje. Ogo |
||||||||
Sicer pa ce se ukvarjas z muziko je Mac definitivno prava izbira, saj na njem odlicno tecejo Protools, Logic, Max/msp, Digital performer... in ostale reci. |
||||||||
|
||||||||
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |