| Nakup iPhone | |||||||
Je problem, Avstrija nima Apple Storea
|
|||||||
Ne verjamem saj piše..
Wo gibt es das iPhone? Das iPhone ist in vielen Telekom-Shops in ganz Österreich erhältlich, also ganz sicher auch in Ihrer Nähe. Zgleda, da se ne prodaja v apple storih ampak samo v tmobile shopih. Razen ce sm kej zgresil |
|||||||
Ne bo se dal kupiti brez pogodbe.
|
|||||||
|
|||||||
Ima spletnega, kjer lahko kupis... rabis samo racun odpret v avstriji, polozit gor kes in nabavit. Ali pa ce poznas katerega ki to naredi zate. Ampak se vedno ne vidim razloga kupovat v Evropi. Najdi amerisko varjanto, kjer iphone kosta skor 2x vec kot v zda. Jaz sem dal za 16GB 320 eurov. Ce ne potujes sam zih poznas koga ki v kratkem potuje, pa se zmeni. |
|||||||
Malo vec pa je... pozabil si k ceni pristeti davek iPhone 16 GB stane cez luzo 499 U$D + davek kar znese skupaj potem okoli 540 U$D... V € pa je to nekje med 340 in 350€ ... |
|||||||
V spletnem Apple Store v Avstriji ne bo naprodaj. |
|||||||
Pizda a zdej sredi maja u NewYork ali pocakamo do sredine junija ko naj bi po najnovejsih rumorjih izsel cisto novi MB in iPhone 3g 32GB...
Mitja |
|||||||
Kakor te je volja
Za nove ne veš, kakšne porodne težave bodo imeli |
|||||||
Upajmo de jih ne bo. Vecji problem je to kaj bo Steve na keynoteu reku. Available today ali available begining of avgust. Zaradi avionskih kart mislim |
|||||||
Zagotovo bo tako.
Sicer pa v vsakem primeru ne bo iPhone še tako hitro v Sloveniji Spodaj je tabela podprtih jezikov. ![]() |
|||||||
|
|||||||
Fajn nateg
|
|||||||
Ali ne obstaja kaki zakon, ki bi omogočeval da se take ljudi dobi že pred prvim "nategom"?
|
|||||||
Lahk bi ga kdo prjavil kot poskus goljufije
Skoraj zagotovo bo pa tip naročil zadeve iz kitajske, potem bo pa razočaran ugotovil, da gre za ponaredke Računica je gotovo takale: 100 EUR daš vnaprej, ker toliko stane vsak komad. 100 EUR za njegov bonus pa potem, ko prevzameš. |
|||||||
Jaz sem kontaktiral tega prodajalca in mi še ni odgovoril. Tako da najbrš je samo oddav oglas pod enim izmišljenim imenom.
LP |
|||||||
js bi se tudi mal pozanimal pr bankah ker gotovo morajo kj vedt, recimo če je to sploh mogoče...
preveri vse!! |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |