iTunes | |||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
http://support.apple.com/kb/ht1751 (tukaj je namreč razloženo kako prenesti celotno zbirko glasbe iz enega računalnik na drugega, brez da bi izgubil artworke, ratinge, playse, itd.
pri novem računalniku moraš prvo v itunes nastavitvah obkljukati prevent iphone/ipod/ipad from syncing avtomatically in potem greš v tunesu v okno od iphona in v zavihku others(oz. nekaj podobnega verjetno piše) čisto na dnu izbereš kaj bi rad da ti ostane na iphonu in kaj ne. Naj te pa že sedaj opozorim, da glasbe ne moreš pustiti gor, ker se ti bo ob sycanju izbrisala. Ena možnost da preneseš glasbo je ta da na nov računalnik inštaliraš senuti in s pomočjo letega opraviš prenos. Druga opcija pa je, da se držiš tehle navodil To je iz moje strani vse, če sem se zmotil naj me kdo popravi, ker jaz si iphona še nikoli nisem lastil in sem tole povedal bolj kot ne na blef. |
|||||
![]() |
|||||
Tak isti problem je tudi pri meni ![]() iPad nimam JB, in mi je kar na enkrat Mac pri sinhronizaciji javil, da racunalik ni avtoriziran. Hec pa je v tem, da na iPhonu dela z istim USA računom brez problema, le app, ki sem jih imel "kupljene" preko iPad- se niso več hotele sinhronizirati na iPhon-u, osalo pa gre. Sem si potem naredil SLO akont in zdaj gre pač samo preko tega. Sem pa naredil restor, nastavil kot new device in potem backup iz zadnjega backupa, kot sem imel nameščeno prej gor, vendar mi je isto javil, da nima avtoriziranega računalnika. Žal še nisem našel rešitve. Še to, seveda sem preko iTunsa še naknadno nalozil app za iPhone in to dela OK. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Kaj si vpisal pod Question in Answer na tisti strani kjer vpises email in password? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |