Ali bi se dalo vse skaldbe, kontakte, aplikacije.... prenesti na NOV Macbook PRO?
| iTunes | |||||||
Ali bi se dalo vse skaldbe, kontakte, aplikacije.... prenesti na NOV Macbook PRO?
|
|||||||
seveda bi se dalo
|
|||||||
...ko hočem dol-potegnit program--seveda je free, mi zateži, da ga ne morem, ker sem v slovenskem "področju" dolvleka...a je kakšna rešitev???
|
|||||||
Seveda se da... ne vem pa, cemu je ta tema v iPad podforumu? Ce mislis to prenset iz iPada... potem bo malo tezje... ampak se tudi da ... najlazje to naredis tako,d a iz starega racunalnika prenses na novi racunalnik ... |
|||||||
Ker nisi napisal, za kateri program gre, bo odgovoro tezko napisati... Lahko samo ugibamo, da pac tega programa, ki ga ti zelis prenesti ni v SLO iTunes Store ... za bolj konkreten odgovor, pa vsaj napisi ime programa ... |
|||||||
..gre za filmske in Tv programe, ki so postali free: http://appshopper.com/entertainment/crackle ali http://appshopper.com/entertainment/discovery-channel-hd ..vsaka rešitev, je dobrodošla.... |
|||||||
treba si je ustvarit US account in se vpisati v US iTunes Store.
|
|||||||
..kako??, ..sussi za pomoč bi ti bil zelo hvaležen... |
|||||||
|
|||||||
sledi Jestovim navodilom pa ne bo težav.
|
|||||||
..ni težav, ma težav je malo morje, ... ker so navodila zastarela, kreiranje po teh navodilih ne gre , ...pa sem obupal, ...kljub temu hvala za poskus dati pomoč... |
|||||||
Seveda gre... postopek je se vedno v osnovi enak... lahko,d a se je kje kaksno poilje spremenilo... ampak osnova je ista... torej zacnes tako, da se prijavis v U$ iTunes... in izberes eno brezplacno aplikacijo... in zacnes postopek nalaganja... potem pa izberes, da bi rad ustvaril nov racun...
Vcasih je treba tudi malo logicno razmisljati... Se nihce, kateremu sem dal link, ni pojamral, da mu ne bi uspelo ... Kje se ti pa zalomi? |
|||||||
T eje mogoce zmedlo to, da ni vec izbir na levi ampak so sedaj zgoraj?
... ali da je izbira jezika spodaj v kotu in ne na sredini?
naprej pa je vse ostalo zelo podobno ...
Potem dalje nisem sel preverjat... ker sem 100%, da gre tudi dalje ... |
|||||||
Jest .... ratalo v prvo!!!
Hvala!!! Začetnik, ..kaj čmo... Res super, H V A L A !!! |
|||||||
le kaj bi brez Jestovih screenshotov?
|
|||||||
Naložil sem si Crackle in Discovery (ipad1).Ko zadevo startam se app zažene in takoj preklopi nazaj na osnovni zaslon. V multitasku pa je "ikona" vidna.To se mi dogaja pri vseh app.ki so naložene čez USA acount.Kakšna rešitev??
|
|||||||
Problem je v računih. Ne moreš uporabit app-sov, ki so kupljeni z drugim računom.! Pomaga edino JB..itd.
LP |
|||||||
To ni res... jaz imam namescene apliakcije iz treh racunov (SLO, U$ in Avstrijskega) ... pa vse deluje ... tako,d a je problem verjetno kje drugje... Je iPhone jailbreakan?
|
|||||||
Naložil se na ipad 1generacije.Zadeva ni JB.
|
|||||||
Crackle itak ne deluje pri nas... Moras se nahajati v U$, Kanadi, UK ali Avstraliji ... drugace lahko gledas samo trailerje ...
Si namestil preko iPad-a ali preko iTunes-a na racunalniku? Probaj se odjavit iz iTunes in prijavit z U$ iTunes racunom... na iPadu ... Si potrdil ob zagonu, ko aplikacija vprasa za dovoljenje glede lokacije? Meni Crackle sicer deluje...samo je uproaben samo za gledanje trailerjev... tako,d a je romala dol iz iPad-a ... Imam pa iPad 2 ... |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |