| iPhone z LED osvetljenim jabolkom | |||
Na 3G/3GS mi je bil ful v napoto in sem ga nonstop ponesreci prizigal...zadevo sem nazadnje moral prilepiti, da je bil mir. 4ke sicer nisem uporabljal, predvidevam pa, da se to redkeje dogaja, ker je gumb bolj ali manj skrit v anteni. Sicer pa, za moje pojme popolnoma odvecna stvar, ki bi se dala elegantno resiti s kombinacijo drugih tipk, navsezadnje bi ostale se stiri. Npr. s socasnim pritiskom obeh vol. tipk ali vol. + home.
|
|||
Na tak nacin je brezveze (vsaj zame
|
|||
men je ta gumb za preklop tudi bol priročen
|
|||
Hecno - ravno te dni sem tudi sam razmišljal o tem, da bi bilo zanimivo, če bi se iPhonom svetil jabuček kot pri Macbookih...
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||
a čmo pisat kak mail Steveju
|
|||
Potem pa se boste jokali, da baterija ne zdrzi dolgo...
|
|||
sigurno so pri apple-u to že razmišljal in zaradi določenih razlogov tega še ni..mogoče nove tehnologije, ki praktično nebi efektirale na delovanje in širino, težko..potem pa kmalu
|
|||
tu bi rabu pol še dodatne diode za osvetlitev jabke, medtem ko majo macbooki osvetlitev kar iz ekrana speljano, ubistvo ekran osvetljuje jabolko.
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |