Kupujem Mac-a...prvič | |||||
Sam ne rečt da si slučajno to naročila od kakšnega Grka? ČE PONUDBA ZGLEDA PREDOBRA, DA BI BILA RES, JE SKORAJ SIGURNO NATEG! Pa da ne bi slučajno nakazovala denarja prek Western Uniona, ker to delajo le prevaranti, ker ne nudi zaščite. |
|||||
![]() |
|||||
Je že niggasnopec v zgornjem postu vse povedal. Ne vem kakšne imaš ti izkušnje pri kupovanju računalnikov, vendar ti lahko podam en nasvet: Vse kar ni novo ne kupuj brez predhodnega testiranja. p.s.: ebay je malo bolj zanesljiv, ker vidiš Feedback, ki ga prinesejo pretekli nakupi pri ponudniku. |
|||||
![]() |
|||||
Sj se mi je res predobr zdel pa sm si mislla da sm preveč pesimistična pa nezaupljiva pa še nabasou mi je da denar pošljem po testiranju... Na napakah se učimo...kupujem moj prvi računalnik(zato bi blo pa še bl žalostno, da sm ob trdo prislužen pa zakrediteran denar). Res še enkrat hvala za streznitev-aja pa mislm da se je zdj tud on streznu, ker takoj ko sm mu napisala če lahko kkšno pogodbo napiševa če kej slučajo ne bo ok se ni več javu. Drgač mi je pa sumljivo ratal, ker je vse tko n hitr hotu izvest, zato sm pa hvalabogu mal vs, ljudi na realnih tleh povpršala... Kaj pravite na hp8620s? To al bolš, da počakam pa vzamem najcenejši bel macbook iz nove serije, ker samo ta še doseže moj žep nažalost. Hvala vm za čs k sta ga verjetno po vašem mnenju posvetila prou zlo neumnem vprašanju... Lep dan vama želim |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Kaj za izbrati je pa odvisno od tebe. Če potrebuješ večji zaslon potem HPja, samo ti povem, da je MacBook popolnoma dovolj velik za internet pa mail in stuff, za kakšen Photoshop pa Final Cut pa ravno ni. Pa tudi glede na prejšnje izdelke bi ti moral delati precej dlje kot HP. |
|||||
![]() |
|||||
Vista ji več kot 3GB sploh spoznala ne bo razn če bo mel gor 64 bitno verzijo. |
|||||
![]() |
|||||
3,25 GB naj bi ji delovalo brez problemov z 32-bitnim Windows sistemom. Ostalo pa bo itak ponucala integrirana grafa ![]() |
|||||
![]() |
|||||
A si kupila to prek Ebay-a? Jaz sem kupil že kar nekaj računalnikov preko eBay-a, tudi mac-ov, pa nikoli nisem imel nobenih problemov. |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |