internet in mms delujejo samo občasno??? | |||||
sicer že nekaj časa spremljam vašo spletno stran in do sedaj sem našel prav vse, kar sem potreboval, zato najprej HVALA!!! imam pa en težavico...napravil sem celan restore na iphone 4 na verziji 4.1., JB, odklep z ultras0w, kot prvotno ko sem ga dobil... ko vnesem podatke za cellular data network, mi ob vnosu podatkov in ponovnem zagonu aparata, deluje internet in mms brezhibno, ampak samo kakšnih 5 min...nato preneha delovati vse, podatki ostanejo na mestu, kot sem jih shranil.... če naredim restore network, in ponovno vnesem, enako, dela 5 min nato spet ne deluje... kakšna ideja kaj bi lahko bilo? ze v naprej se zahvaljujem lp |
|||||
![]() |
|||||
pls |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() napravil sem clean restore in potem nimam kam vpisati cellular date network, potem si iz cydie naložim "Carrier Reset Fix", da se mi ponovno pojavi jeziček za vnos podatkov... je možno, da je kaj z tem narobe? je še kakšna druga možnost za vnos podatkov, da mi tega ni potrebno nalagati? hvala in lp |
|||||
![]() |
|||||
Ve kdo v čem je štos? ikoli jailbeakan iPhone 4 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
je pa res, da ko sem nazadnje delal odklep telefona in do danes, odklep posodobil...je možno da je kaj z tem? lp |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |