Je komu že uspelo in kako kaj je nastavil na enem in na drugem sistemu da sta se vidla oz. uspela prenašat podatke...

| OSX v mreži z Visto | |||

Je komu že uspelo in kako kaj je nastavil na enem in na drugem sistemu da sta se vidla oz. uspela prenašat podatke... 

| 
	|||

Leopard brez težav vidi Visto - vpišeš samo odgovarjajoče credentialse in to je to. Vidi jo pa v Finderju pod Shared.

LP  | 
	|||

Lahko malo bolj opišeš ker se še učim v OSX-u...

Hvala!  | 
	|||

Ko odpreš Finder se na desni strani pod Devices in nad Places pojavi področje Shared. Pogoj je da so prej TCP/IP nastavitve kompatibilne (če imaš DHCP tukaj ni problema). Ko klikneš na ime računalnika te vpraša po Up.imenu in geslu, ki jih vtipkaš in še se ti zdi še obkljukaš da bo vse skupaj shranil v Keychain (neke vrste shramba gesel, cerfitikatov ipd). Če imaš na Visti pravilno določene mape v Skupni rabi so nato vidne v Finderju.

LP  | 
	|||

Fora je da jaz nimam Shared sekcije...   

| 
	|||

Po temle http://tech.ifelix.net/3022.html mi je ratalo da mac vidi visto vendar vista pa ne vidi maca... 

| 
	|||

Jaz nevem kaj komplicirate  

Jaz sem imel visto že prej konfigurirano za deljenje datotek - ostali windows in linux računalniki so jo komot videli. Ko sem dobil maca sem preprosto postavil še njega v workgroup in mu določil kaj naj deli. Sedaj se vsi vidijo med seboj.  | 
	|||

Samo malo znanja je potrebno. Ali pa nekaj predrkavanja in testiranja. 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |