Zdravo.
To temo odpiram zato, da bi lahko povedali kateri vam je najboljši JAILBREAK.
Povejte kako se mu rece - za kaj se uporablja - in vase mnene in izkusnje.
Hvala
| JAILBREAK | |||||
Zdravo.
To temo odpiram zato, da bi lahko povedali kateri vam je najboljši JAILBREAK. Povejte kako se mu rece - za kaj se uporablja - in vase mnene in izkusnje. Hvala |
|||||
Ti sploh veš kaj je jailbreak, da sprašuješ take neumnosti?
|
|||||
|
|||||
Vem
|
|||||
Dvomim. |
|||||
Malo sem se narobe izrazo
|
|||||
Poglej, za vsako (no ja, po navadi za zadnjo verzijo rabijo nekaj časa da ga naredijo) verzijo iOSa obstaja drugačno orodje, ki iNapravo jailbreaka. Jailbreake razvijajo različne hackerske skupine. Najbolj znani sta comex in iPhone Dev Team.
Tukaj imaš link, kjer imaš vse lepo obrazloženo o jailbreaku: http://www.iclarified.com/jailbreak Če pa nimaš pojma o jailbreaku, pa raje laufaj naprej brez njega, bo bolj varno. |
|||||
Hotel sem samo vprasat za te aplikacije na cydi-i . Za teme in to da mas androidsko odklepanje in podobno . To sem hotel vprasat katera vam je najboljsa, in ce lahko malo opisete o njej .
|
|||||
Se mi zdi, da je za odklepanje v stilu androida tweak imenovan androidlock, nisem pa siguren.
|
|||||
Androidlock xt.
|
|||||
AndroidLock XT se imenuje
|
|||||
He said "tomato" / you said "tomato" REsno: kaj je fora te teme? A zdej bomo imeli debato, pri katerem jailbrejku si najbolj užival? U sej res! Pri jailbrejku za 3.0 (takrat sem to verjetno še počel) sem doživel orgazem, ko mi je napisal: JailBreak was successful, please wait for reboot. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |