Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6
4.3.1
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #101   Objavljeno 11.04.2011 22:15:09
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Jaz sem pred nekaj dni nadgradil iphone 4 4.1 na 4.3.1 in sem ga imel par dni, med tem sem naredil 2x clean install ampak je telefon obcasno upocasnjeno delal, recimo ko bi stisnil na "call" bi rabil 2 sekundi da zacne klicati, ko bi scrollal bi se zatikalo in podobne zadeve, zdaj sem se vrnil na 4.1, BB mi je ostal na 04.10.... , zadeva pa deluje hitro na 4.1.

Wifi na 4.3.1 je ves cas se prekinjal, in kolikor sem zasledil na vec forumov, jih ima vecina na tem novem firmwareu s tem tezavo.
Signal bar je tudi cudno se obnasal, vsake toliko casa je pisalo No signal.

Upam da na 4.3.2 odpravijo kaksne buge, in da ne bodo samo delali na anti jailbreak.
Jabuček

Jabuček

Kraj: Novo mesto
Ni navedeno

Prispevek: #102   Objavljeno 12.04.2011 06:20:17
Ja jaz sem po JB-ku naredil restore from backup. A bi bilo bolje da bi naredil kot novega?

Je to komu pomagalo?

Hvala!

LP
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #103   Objavljeno 12.04.2011 08:39:01
Ja če se ti zdi da vse dela ok potem je ok drugače je pa že miljonkrat tuki gor napisan da se naredi clean restore, ker če te bo potem kaj j.... je lahko zaradi tega ker si dal restore from backup, seveda to velja če si imel prej jailbreakanega, ker če ne pa če ga tudi zdaj nimaš potem more biti vredu saj je z tem namenom tudi ta opcija.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #104   Objavljeno 12.04.2011 10:15:32
Ja je bil tudi prej JB-an. Bom še enkrat probal vseskupaj narediti, pa potem clean restore...

Hvala za odgovore.

LP

Simon
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #105   Objavljeno 12.04.2011 19:23:57
Sem še enkrat vse naredil, kot clean restore (as new iphone). Se pravi sem moral vnesti vse nastavitve na novo.

Pa me samo zanima, zakaj mi sedaj, ko sem kontakte sinhroniziral pokaže povečane slike ko me kdo kliče (je večja resolucija slike kot zaslona)?Se da to rešiti?

LP
Simon
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #106   Objavljeno 14.04.2011 18:40:56
mikrohard je napisal/a:
Push/fetch mail? Ko je zaslon ugasnjen je tudi wifi ugasnejn in takrat prenaša podatke preko mobilnega omrežja. Če bi bil WiFi skos prižgan, bi šele jamrali nad baterijo (ki bi crknila v parih urah).

Sicer je pa bilo že nekje napisano, da naj bi izklop Ping-a (applovo socialno omrežje za iTunes glasbo) odpravil dodatno zažiranje baterije.

Ne. čisto vse je izklopljeno. Sej to me muči.... Prenaša okoli 1M na dan, tudi če je skoz ugasnjen zaslob.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #107   Objavljeno 15.04.2011 08:23:56
jah to je pa apple ima push service ki je povezan z applom in nimaš kaj narest tud če je izklopljeno vse na telefonu povezava še vedno deluje in kuri prenos samo ful ful manj kot pa če bi imel še push na telefonu vklopljen za maile pol si pa sploh da duška.Edino če daš cellular data na off pol je pa res off sam tud mms ni več. Smile
Sicer se pa naloži app netstat v itunsih pa ti kaže vse delujoče service mogoče še kaj najdeš kar lahko ugasneš.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #108   Objavljeno 15.04.2011 08:49:39
Izpis iz appstora in izbris vseh racunov (email) pomaga..
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #109   Objavljeno 15.04.2011 11:27:34
sorry, mogoče ne spada to vprašanje v to temo, ampak sem zasledil da govorite o celan restoru...če ga opravim, ali lahko oz. kako potem naložim kontakte?

hvala in lp
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #110   Objavljeno 15.04.2011 12:56:39
Lahko si ji jih sinhnorizeraš z gmailom jaz uporabljam app SyncinAblink maš ga v app storu mislim da je free, drugače pa v itunsih daj sync with microsoft office in ti jih prenese tja pod contacts, ti dve sta meni pri srcu maš pa še z MobileME,... pa kaj še vem velik je tega.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #111   Objavljeno 15.04.2011 13:26:58
PiranhaSLO je napisal/a:
Lahko si ji jih sinhnorizeraš z gmailom jaz uporabljam app SyncinAblink maš ga v app storu mislim da je free, drugače pa v itunsih daj sync with microsoft office in ti jih prenese tja pod contacts, ti dve sta meni pri srcu maš pa še z MobileME,... pa kaj še vem velik je tega.

Ne razumem najbol zakaj bi uporabljal aplikacije za sync kontaktov ce samo pod nastavitve v mail,contacts,calendars odtipkas svoj google account in syncah katerokoli od teh stvari...
amapk naceloma pa ja syncaj z racunalnikom ali preko mreze kontakte nekam potem naredi restore in po ponovnem syncu bi se morali nazaj pokazati.

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #112   Objavljeno 15.04.2011 13:38:02
Nevem jest sm mel z original nastavitvam enkrat slabo izkušnjo in zato povem kaj imam jaz ki 100% deluje da se nebi še kdo zbodu kot jaz takrat, samo zato.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #113   Objavljeno 15.04.2011 13:41:02
PiranhaSLO je napisal/a:
Nevem jest sm mel z original nastavitvam enkrat slabo izkušnjo in zato povem kaj imam jaz ki 100% deluje da se nebi še kdo zbodu kot jaz takrat, samo zato.

Si imel preko exchanga ali navadno gmail nastavitev?

http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740&topic=14252

Tole je drgac kr bulet proof nastavitev kar se mene tice...

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #114   Objavljeno 15.04.2011 13:48:21
ne spomnim se ker je bil to 3g ki sm ga mel leto nazaj Smile , drugače pa ja verjetno je najbolj tkole kot praviš.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani