Jabuk
microsoft exchange account
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.04.2011 22:01:39
microsoft exchange account
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
sem si uštimal account in mi stalno javla incorect password vendar newem zakaj in ko upišem password ki sem ga ustavril pri tem računu še vedno opozarja!!! kaj če zbrišem account izgubim kake podatke mogoče???lp
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 14.04.2011 06:23:38
Pa imas e-postni predal na kaksnem Exchange strezniku? Katere verzije je Exchange streznik? Imas vse pravilno vpisano? Ali tvoj ponudnik e-poste podpira povezavo preko SSL protokola (privzeto se Exchange nastavi na SSL) ...

Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 14.04.2011 07:41:19
Re: microsoft exchange account
idavid4 je napisal/a:
sem si uštimal account in mi stalno javla incorect password vendar newem zakaj in ko upišem password ki sem ga ustavril pri tem računu še vedno opozarja!!! kaj če zbrišem account izgubim kake podatke mogoče???lp

Če pobrišeš account ne boš izgubil ničesar, saj ti exchange drži maile pri sebi in dokler ne začneš brisati mailov bo tako tudi ostalo.
Tudi mene zanima katero verzijo exchanga imaš in če ti javlja skoz za password mu napiši še zdraven tvojo lokalno domeno ki je xxx.local ali xxx.si itd.... npr. xxx.local\ime.priimek spodaj pa geslo in ta varianta ti more prijet če vpišeš tvoj pravi user name ter password. Ali pa da imaš postavljen exchange 2003 za katerega nimaš podpore ne v mailu ne v 20111 outloku for mac in ti je edina rešitev pop3 ali imap protokol.

mail: grega@sistemko.net
web: www.sistemko.net
041817919
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 14.04.2011 13:27:05
Re: microsoft exchange account
darklord je napisal/a:
idavid4 je napisal/a:

Če pobrišeš account ne boš izgubil ničesar, saj ti exchange drži maile pri sebi in dokler ne začneš brisati mailov bo tako tudi ostalo.
Tudi mene zanima katero verzijo exchanga imaš in če ti javlja skoz za password mu napiši še zdraven tvojo lokalno domeno ki je xxx.local ali xxx.si itd.... npr. xxx.local\ime.priimek spodaj pa geslo in ta varianta ti more prijet če vpišeš tvoj pravi user name ter password. Ali pa da imaš postavljen exchange 2003 za katerega nimaš podpore ne v mailu ne v 20111 outloku for mac in ti je edina rešitev pop3 ali imap protokol.

hvala sem uštimal Very Happy sem vnesel svoj pravi username pa password in dela Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani