Zanima me, kako bi naredil, da bi imel dolocene aplikacije iste na iPhone in iPad (in posledicno, da bi se tudi podatki iz teh aplikacij v obeh naprvah posodabljale)?
| iPad / iPhone aplikacije | |||||
Zanima me, kako bi naredil, da bi imel dolocene aplikacije iste na iPhone in iPad (in posledicno, da bi se tudi podatki iz teh aplikacij v obeh naprvah posodabljale)?
|
|||||
Z podatki ne bo šlo.
Aplikacije maš pa lahko iste na obeh napravah samo isti račun moraš uporabljati in to je to. |
|||||
do sedaj sem naletel le na eno tako aplikacijo da si lahko datoteke s podatki dal v dropbox on si imel podatke na vseh napravah .... pa še to se ne spomnim katera je bila.
|
|||||
Beda.
|
|||||
ja ti si mal bedno vprašal. kakšne aplikacije te pa zanimajo? precej jih je itak v oblaku in se vse posodablja
|
|||||
Ja prav nic nisem bedno vprasal. Vprasal sem generalno, ti mi pa lahko poves za katere aplikace to drzi oz. katere priporocas?
|
|||||
no ja ko ti jih bom naštel boš rekel da teh pa ne rabiš:
informant, notifyme2, evernote, dropbox .... kaj pa ti misliš pod določene aplikacije pa ne vem. |
|||||
1Password je taka |
|||||
Hmmm.. po tem sklepam, da ti isces apliakcijo, ki to omogoca... ne glede na to, ce jo ptorebujes ali ne |
|||||
Napacno:)
Recimo, da imam koledar, ki bi se sinhroniziral z obema napravama? Pa recimo fitday aplikacija (in popdobno)... |
|||||
|
|||||
Jaz uporablam 1password.. Drugače se mi pa zelo dopade sinhronizacija z MobileMe in MAC napravami...
Super res. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |