Zanima me kako bi jaz poosodobil mojega 3gs na ipad BB, ker so mi na servisu rekli da drugače negre in da pride 40€. In me zanima da bi se to sam lotil.
| Iphone 3gs ipad BB | |||||||
Zanima me kako bi jaz poosodobil mojega 3gs na ipad BB, ker so mi na servisu rekli da drugače negre in da pride 40€. In me zanima da bi se to sam lotil.
|
|||||||
1. uporabi iskanje.
2. vzemi si čas in pazljivo preberi kako in kaj, lahko tudi večkrat. 3. če boš upošteval zgornja nasveta boš znal kaj in kako. |
|||||||
da si sposodim malo temo me zanima toti kaj imamo 3gs z ipadovim BB bo mozno se kdaj nalozit uradni ali custom softwere za iphone ali se samo za ipade.
lp robi _________________ robert kajtna |
|||||||
zaenkrat to ni možno. kako pa bo v prihodnosti pa bo treba počakat, da vidimo, ali pa vprašat Chucka Norrisa.
|
|||||||
zanima me kakšne negativne stvari ima ta Ipadov BB?
|
|||||||
tudi to bi izvedel če bi uporabil iskanje. imaš 50% možnosti da ne bo delal gps.
|
|||||||
Prej 90%
|
|||||||
jaz sem enden od srečnezov in mi dela brez problema
|
|||||||
Pa si preprican, da ti dela.. ali ti ujame polozaj samo priblizen (s pomocjo GSM triangulacije... tko kot na iPhone prve generacije, ki nima vgrajenega GPS cipa)? |
|||||||
Punca ima tudi ipadov bb (ios 4.2.1) in ji vse normalno dela.
|
|||||||
Ja vredu mi kr sem z iphonom 4 testirah hitrost in je isto blo vlko obmocje. |
|||||||
oj da si sposodim temo imam isto 3gs z 4.2.1 ios ter ipad bb.torej danes sem shranil z tinyumbrello shsh.in mi je shranlo naslednje iphone 3gs 4.1(8b117) ter 4.3.1(8g4).pise pa da se nerabim bati za tss pending ker so shsh shranjeni.
ce bi ga restoral nazaj na 4.1 mi mi potem delal gps?ker sedaj mi z ipadovim bb ne kaze tocno gps. lp robi _________________ robert kajtna |
|||||||
Baseband NE MOREŠ downgrade-ati... trenutno NI NAČINA, da bi to naredil...
|
|||||||
Tak mi pokaze v maps
![]() |
|||||||
To ni GPS...
|
|||||||
Kak pa gps preverim?
|
|||||||
S katerikolim navigacijskim programom, pa že na mapi se vidi da je prevelik krogec...
Lahko tudi z motionxgps |
|||||||
Na prosto & odstrani sim kartico (and izklopi wifi) in bos videl na čem si
Mogoče bi tudi airplane mode deloval..no idea =) |
|||||||
Sedaj vidim, da si res en izmed srecnih, ki misli, da mu deluje gps Preko gps signala mora biti pozicija samo pin, brez krogca ... ![]() |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |