Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
iPhone 4 pri Rokeeec-u
iPhone Doctor

iPhone Doctor

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 08.04.2011 20:45:31
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Rokeeec je napisal/a:
1. Ne prodajam kot pravna oseba, ampak kot povprečen človek lepo na bolhi in na forumu. Če bom prišel do odločitve prodajat kot firma, bom skreiral spletno stran kjer bodo cene 599,90€ za 16gb in 699,90€ za 32gb z 20%DDV. Sledijo tudi iPadi. Mislim da bo kar hitro se to zgodilo, glede na povpraševanje.

2. Rok, ne bodi jezn, ker prodajaš iphone za 50eur dražje, itak te je poln cel internet, te že mamo vsi malo preko glave. Pusti konkurenci naj prodaja, saj kaka tvoja stranka gor dol, bo pač kupla drugje, tak ko ti gre prodaja tako ne bo panike in zdaj že katero 3. podjetje ki ga imaš? hah Smile.

In če nisi opazil sem te vprašal na ZS če je ta cena ki je na spletu z 20% DDV al je to še zraven, pa si rekel da brez.

LP

Tudi prodaja na bolhi in po malih oglasih je kaznivo dejanje v primeru da gre za trgovino, kar v tvojem primeru ocitno je.
Ne prodajas rabljenih telefonov niti enega kosa oz. v nekaj kosih, temvec si ze v startu napovedal masovno prodajo.

Mogoce se vam tako pocetje zdi nepomembno a zadnje case trzna ispekcija lepo pise kazni in odlocbe vsem po vrsti. Drzava je v krizi, rabi denar zato so se spravili tudi na fizicne osbe (prodaja na crno).

p.s. saj nimam nic proti malim oglasom, ampak z takimi "akcijami" meces slabo luc na vse trgovine oz. podjetja, ki prodajajo opremo po vseh predpisih.

Kot je Jest rekel, faktura prodajalca nepozna razlike med fizicno osebo in podjetje...obema je potrebno zaracunati DDV, ki pripada nasi drzavi. Tako pac je Smile

GSM SERVIS | Trgovina mobi-COM
Jabuček

Jabuček

Ženska

Prispevek: #42   Objavljeno 08.04.2011 20:45:38
Sam eno pripombo mam glede vseh tem v stilu katerihkoli rokov. strinjam se z enim visje, ki je pisal o lajanju drug na drugega. nevem, kaj je huje, mi, ki nimamo pojma o iphonu in tezimo za vsak se tako neumen primer al pametnjakovici, ki na take poste odgovarjajo, medtem, ko se meni zdi taka tema kot je ta 100x slabsa, nevem kaj dela en obicni spam med temami iphoni od drugod. roki, en in drugi, ce nekaj prodajata temo med oglase kot vsi ostali pa kogar zanima vas bo kontaktiro. tk pa odpirate teme kot je ta in v njej ne zvem cisto nic uporabnega, vse skup je ena sama reklama.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #43   Objavljeno 08.04.2011 20:53:49
gpc17 je napisal/a:
Zakaj se mora o vsakem novem prodajalcu zacet komentirat, zmerjat itd..??

Clovek da oglas , poklicte ga se zmente ... Ce bo kaj nategoval & zajebal odprite novo temo...

Mater ste eni fouš.

Saj je sam tako zelel... Ce bi oddal samo oglas v pravi rubriki, ne bi bilo komentarjev, ker v rubriki MALI OGLASI ni mozno komentiranje... Hotel je se malo pospamat Brumnovo temo... in potem, ko se je zacelo smetiti, sem premaknil v svojo temo ...

Jablanator

Jablanator

Kraj: Slovenska Bistrica
Ni navedeno

Prispevek: #44   Objavljeno 08.04.2011 21:17:52
Jest je napisal/a:
gpc17 je napisal/a:
Zakaj se mora o vsakem novem prodajalcu zacet komentirat, zmerjat itd..??

Clovek da oglas , poklicte ga se zmente ... Ce bo kaj nategoval & zajebal odprite novo temo...

Mater ste eni fouš.

Saj je sam tako zelel... Ce bi oddal samo oglas v pravi rubriki, ne bi bilo komentarjev, ker v rubriki MALI OGLASI ni mozno komentiranje... Hotel je se malo pospamat Brumnovo temo... in potem, ko se je zacelo smetiti, sem premaknil v svojo temo ...

Potem pa te prosim da zapreš temo, izbrišeš, whatever.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #45   Objavljeno 08.04.2011 21:22:13
Sem proti brisanju tem... Je treba prej pomislit, kaj delas... Very Happy Itak pa je ze prepozno... Tudi ce bi se tema brisala... se bo nasel spet kdo in odprl novo... Rolling Eyes

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #46   Objavljeno 08.04.2011 21:25:29
Res prihajajo časi, ko bomo spet rabili cehe in cehovsko inšpekcijo...

Ne bi bil nič presenečen, če ne bi bilo pol teh telefonov kvazi izvoženih na Hrvaško in za njih pokasiran DDV in potem prodanih v komisijski prodaji v Sloveniji.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #47   Objavljeno 08.04.2011 21:34:17
A tudi tukaj je prišel Mihelakov Rok...se še spomniš ko sem od tebe kupil enega ubogega Macbook white? Da je super duper ohranjen(še otrok bi ga bolje pazil)...Ko si mi dal poleg poliman napajalnik, kateri se je uničil že čez teden dni? In mi obljubljal, da mi boš poslal originalnega popolnoma novega za 20€? Skoraj vedno sem previden, ampak ti si pa biser, kar se tega tiče...Vidiš, če bi mi takrat že na mail napisal, da je potreben nov napajalnik in spustil ceno, sploh ne bi bilo nobenega problema...

Fantje, ne pluvat takoj po meni, da sem fouš, pa ne vem kaj...sem imel osebni stik s tem človekom in upam da ga tudi nikoli več ne bom...osebne izkušnje so mi dale vedeti, da mora biti človek še bolj pazljiv pri teh "poštenih" prodajalcih..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #48   Objavljeno 08.04.2011 21:36:40
vidiš vidiš zopet nova informacija
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenia
Moški

Prispevek: #49   Objavljeno 08.04.2011 22:29:14
Rokec mi bos povedu ce se lahko 1.majski akcijo privlizas z ceno ti jih dam 5 zastonj Wink.. Ja akcija bo ker bo vec zaloge in dobra cena Angleski modeli.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #50   Objavljeno 08.04.2011 23:16:06
Milko je napisal/a:
A tudi tukaj je prišel Mihelakov Rok...se še spomniš ko sem od tebe kupil enega ubogega Macbook white? Da je super duper ohranjen(še otrok bi ga bolje pazil)...Ko si mi dal poleg poliman napajalnik, kateri se je uničil že čez teden dni? In mi obljubljal, da mi boš poslal originalnega popolnoma novega za 20€? Skoraj vedno sem previden, ampak ti si pa biser, kar se tega tiče...Vidiš, če bi mi takrat že na mail napisal, da je potreben nov napajalnik in spustil ceno, sploh ne bi bilo nobenega problema...

Fantje, ne pluvat takoj po meni, da sem fouš, pa ne vem kaj...sem imel osebni stik s tem človekom in upam da ga tudi nikoli več ne bom...osebne izkušnje so mi dale vedeti, da mora biti človek še bolj pazljiv pri teh "poštenih" prodajalcih..

Računalnik je bil od tvojega kolega od njega sem tudi to dobil, ne se zgovarjat kakšen je računalnik bil (za takšno ceno takrat nisi mogel dobiti boljšega). Računalnik si pregledal, rekel si da je ok in ga kupil, če ga nebi ti bi ga nekdo drug, a te je kdo mogoče silil? Napajalnik si videl, si rekel da ni panike (menda se lahko kaj zjebe po dveh letih uporabe?) Pogledal si zadevo se odločil da jo boš kupil in si jo. Lahko bi rekel glej tega ne bom imel in ne bi kupil, ne joči se zdaj ko je vse mimo, takrat si imel možnost. Ne vem kaj ti ni jasno res ne. Pogovarjaš se kot da sem ti obljubljal novo stvar za slabih 400eur dobil si pa klump, pogledal si napravo si videl da ni v najboljšem stanju in si se odločil za njo. Ne vem zakaj pljuvaš po meni zdaj tukaj, rekel bi to ni za mene bom našel drugega, za tak keš pa ne vem kaj si pričakoval? Da sem ti ga 2 meseca prej kupil v BigBangu? Daj no Smile.

Če pa ti stavek "V Technomarketu sem videl tak napajalnik za nekaj čez 20eur idi si ga kupit" en teden za tem ko sem ti računalnik prodal, jemlješ kot to da ti bom jaz novega poslal pol pa ne vem kje živiš.

Nazadnje urejal/a Rokeeec Pet 08. Apr 2011 23:18; skupaj popravljeno 1 krat
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #51   Objavljeno 08.04.2011 23:17:14
rokbrumen je napisal/a:
Rokec mi bos povedu ce se lahko 1.majski akcijo privlizas z ceno ti jih dam 5 zastonj Wink.. Ja akcija bo ker bo vec zaloge in dobra cena Angleski modeli.

Lahko bi ga prodajal legalno po 549,90€ pa še kr ne bi bil v izgubi. Saj ti noben nič noče Rok.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #52   Objavljeno 09.04.2011 00:11:23
Hehe, a ima kdo kaj proti prostemu trgu in konkurenci? Very Happy

Fanta, raj tekmujta kdo bo imel cenejši iPhone za prvomajske?
Grem za pričo. Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Horjul
Moški

Prispevek: #53   Objavljeno 09.04.2011 07:12:07
ocnop je napisal/a:
Rokeeec je napisal/a:
1. Ne prodajam kot pravna oseba, ampak kot povprečen človek lepo na bolhi in na forumu. Če bom prišel do odločitve prodajat kot firma, bom skreiral spletno stran kjer bodo cene 599,90€ za 16gb in 699,90€ za 32gb z 20%DDV. Sledijo tudi iPadi. Mislim da bo kar hitro se to zgodilo, glede na povpraševanje.

2. Rok, ne bodi jezn, ker prodajaš iphone za 50eur dražje, itak te je poln cel internet, te že mamo vsi malo preko glave. Pusti konkurenci naj prodaja, saj kaka tvoja stranka gor dol, bo pač kupla drugje, tak ko ti gre prodaja tako ne bo panike in zdaj že katero 3. podjetje ki ga imaš? hah Smile.

In če nisi opazil sem te vprašal na ZS če je ta cena ki je na spletu z 20% DDV al je to še zraven, pa si rekel da brez.

LP

Tudi prodaja na bolhi in po malih oglasih je kaznivo dejanje v primeru da gre za trgovino, kar v tvojem primeru ocitno je.
Ne prodajas rabljenih telefonov niti enega kosa oz. v nekaj kosih, temvec si ze v startu napovedal masovno prodajo.

Mogoce se vam tako pocetje zdi nepomembno a zadnje case trzna ispekcija lepo pise kazni in odlocbe vsem po vrsti. Drzava je v krizi, rabi denar zato so se spravili tudi na fizicne osbe (prodaja na crno).

p.s. saj nimam nic proti malim oglasom, ampak z takimi "akcijami" meces slabo luc na vse trgovine oz. podjetja, ki prodajajo opremo po vseh predpisih.

Kot je Jest rekel, faktura prodajalca nepozna razlike med fizicno osebo in podjetje...obema je potrebno zaracunati DDV, ki pripada nasi drzavi. Tako pac je Smile

Na tvojem mestu bi jaz pazil, da za vsako storitev v tvoji štacuni izdaš račun. Ker ga ne...

Stevie Wozniak

Kraj: radomlje
Moški

Prispevek: #54   Objavljeno 09.04.2011 17:18:11
rokbrumen je napisal/a:

@rokbrumen: Ko ravno spet nekaj zastonj obljubljaš, kako se je iztekla stava z Jonto? Si mu dal telefon?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenia
Moški

Prispevek: #55   Objavljeno 13.04.2011 14:02:27
Stava ni bila zgubljena.Mi ipade dobivamo sicer malo ampak po vrsti narocil tudi dobijo stranke naroceno blago in ga placajo ob prevzemu.
Jabuček

Jabuček

Kraj: Radeče
Moški

Prispevek: #56   Objavljeno 13.04.2011 14:16:33
rokbrumen je napisal/a:
Stava ni bila zgubljena.Mi ipade dobivamo sicer malo ampak po vrsti narocil tudi dobijo stranke naroceno blago in ga placajo ob prevzemu.

Torej kdaj bi prišel na vrsto za ipad2 16g modelom? Sem poslal mail iz tvojse strani, pa nisem dobil odgovora.

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #57   Objavljeno 13.04.2011 14:18:56
Kaj a zdaj si bo pa se v tej temi delal reklamo? Omgggg, urednistvo...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #58   Objavljeno 13.04.2011 15:55:50
medo155 je napisal/a:
rokbrumen je napisal/a:

Torej kdaj bi prišel na vrsto za ipad2 16g modelom? Sem poslal mail iz tvojse strani, pa nisem dobil odgovora.

Kaj ko bi posle delali direktno s stacuno, kjer kupujete... Na spletni strani imas objavljen e-mail... imas objavljeno telefonsko stevilko... torej podatkov dovolj, da ga kontaktiras osebno... Lahko mu pa tudi posljes zasebno sporocilo preko foruma ...

Zaklepam tole temo ...

Zaklenjeno: Sre 13. Apr 2011 15:55.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani