Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
iPhone 4 pri Rokeeec-u
Jablanator

Jablanator

Kraj: Slovenska Bistrica
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 08.04.2011 15:11:58
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
jobe je napisal/a:
Rokeeec je napisal/a:
Glejte fantje. Noben vas ne sili v nakup, prav je da komentirate, ampak ni mi všeč da ste fauš in jezni in ne vem kaj vse. Rad bi nekaj nardil in zato sem vam ponudil telefone.

Cene so objavljene, če želite se lahko dobi tudi račun na podjetje z DDV kot sem napisal zgoraj, za vas tudi 5% rabata na firmo (da smo le najcenejši z DDV).

Nimam namena vas oškodovat kot vas je moj soimenjak. Ga niti ne poznam, me niti ne zanima. Nobenih avansov, nobenih garancij nič, telefoni bodo, vsak ga lahko rezervira in ga dobi ko bodo prišli.

Hvala.

TO JE TISTI ROKEC, OD KATEREGA SEM KUPIL MACBOOK AIR S TORBICO, KI JO JE POTEM "POZABIL" IN JE ŠE DANES NI DOSTAVIL !!!

SEM GA NAZNANIL POLICIJI !

OČITNO GA BO TREBA TUDI DAVKARIJI...

Da ne boš pozabil povedat, da sem ti ponudil 20€ popusta na računalnik ker sem torbico pozabil pa si vzvišeno se odločil da naj ti jo pošljem in me klical 20x na dan.

Me res zanima kaj bo davčni inšpektor rekel da super poslovanje in vse čisto stanje.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenia
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 08.04.2011 15:33:10
Za firme mas se 20%gor???? Upam, da bo kdo kupil. Moja firma postane zavezanec za ddv naslednji teden pa se cene ne spremenijo Smile, kmalu pa bodo tudi se ostalo cakajoci dobili ipad-e 2 zal je cakalna doba ampak imamo se dosatno alternativo in bomo cakalni rok zmanjsali-celo imeli zalogo kot iphone 4. Iphone 4 pa sm iz moje roke prodal v 2 tednih okoli 45 Smile ...

Slabo polotiko imas.

To foro, da izdas racun fizicni osebi brez ddv in firmi z ddv, te lahko prijavijo, ker v ozadju za fizicne osebe pospravis 20%v zep-denar od drzave in to prekrijes z komisijsko prodajo...kot rabljen nov aparat. Dolgo ne bos tako prodajal. Najbol spretn v tem je bil lastnik iz kommdata- vprasaj kaj se je zgodilo, ko je davcna prisla na vrata.

Pa se nekaj tista izjava proti meni, ti jo odsvetujem, cisti svoj prag ne moj.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 08.04.2011 15:55:40
Mutna posla.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenia
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 08.04.2011 16:16:58
Ja ne za dolgo..
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 08.04.2011 16:57:26
1. Ne prodajam kot pravna oseba, ampak kot povprečen človek lepo na bolhi in na forumu. Če bom prišel do odločitve prodajat kot firma, bom skreiral spletno stran kjer bodo cene 599,90€ za 16gb in 699,90€ za 32gb z 20%DDV. Sledijo tudi iPadi. Mislim da bo kar hitro se to zgodilo, glede na povpraševanje.

2. Rok, ne bodi jezn, ker prodajaš iphone za 50eur dražje, itak te je poln cel internet, te že mamo vsi malo preko glave. Pusti konkurenci naj prodaja, saj kaka tvoja stranka gor dol, bo pač kupla drugje, tak ko ti gre prodaja tako ne bo panike in zdaj že katero 3. podjetje ki ga imaš? hah Smile.

In če nisi opazil sem te vprašal na ZS če je ta cena ki je na spletu z 20% DDV al je to še zraven, pa si rekel da brez.

LP
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 08.04.2011 17:02:49
jobe je napisal/a:
TO JE TISTI ROKEC, OD KATEREGA SEM KUPIL MACBOOK AIR S TORBICO, KI JO JE POTEM "POZABIL" IN JE ŠE DANES NI DOSTAVIL !!!

SEM GA NAZNANIL POLICIJI !

OČITNO GA BO TREBA TUDI DAVKARIJI...

Nimas pametnejsega dela ? ....
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 08.04.2011 17:12:46
o madona, kera burleska tale tema:)

in da si BRUMČI celo upa kaj pokomentirat od nekoga drugega poslovanje!
Pa to je ja KEKEC PAŠTETA vse skupaj tole!
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 08.04.2011 17:15:20
agerg je napisal/a:
o madona, kera burleska tale tema:)

in da si BRUMČI celo upa kaj pokomentirat od nekoga drugega poslovanje!
Pa to je ja KEKEC PAŠTETA vse skupaj tole!

Me sploh ne moti komentar. Moti me da nobeden ne prenese da človek hoče vam ponudit nekaj bolj poceni in s tem sam nekaj naredit :S.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ženska

Prispevek: #29   Objavljeno 08.04.2011 17:39:54
Bi mogoče še kaj kupla samo po branju tele teme pa sigurno ne. Ne moreš bit kot prodajalec tako nezrel, na nivoju 8 letnega froca in tako komentirat kot reagirat na vsako provociranje in odgovor v temi...
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #30   Objavljeno 08.04.2011 17:42:31
Zakaj se mora o vsakem novem prodajalcu zacet komentirat, zmerjat itd..??

Clovek da oglas , poklicte ga se zmente ... Ce bo kaj nategoval & zajebal odprite novo temo...

Mater ste eni fouš.

Nazadnje urejal/a gpc17 Pet 08. Apr 2011 17:46; skupaj popravljeno 1 krat
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #31   Objavljeno 08.04.2011 17:45:24
gpc17 je napisal/a:
Zakaj se mora o vsakem novem prodajalcu zacet komentirat, zmerjat itd..??

Clovek da oglas , poklicte ga se zmente itd.. Ce bo kaj nategoval & zajebal odprite novo temo...

Mater ste eni fouš.

Tako.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: radomlje
Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 08.04.2011 18:25:08
rokbrumen je napisal/a:
Za firme mas se 20%gor???? Upam, da bo kdo kupil. Moja firma postane zavezanec za ddv naslednji teden pa se cene ne spremenijo Smile, kmalu pa bodo tudi se ostalo cakajoci dobili ipad-e 2 zal je cakalna doba ampak imamo se dosatno alternativo in bomo cakalni rok zmanjsali-celo imeli zalogo kot iphone 4. Iphone 4 pa sm iz moje roke prodal v 2 tednih okoli 45 Smile ...

Slabo polotiko imas.

To foro, da izdas racun fizicni osebi brez ddv in firmi z ddv, te lahko prijavijo, ker v ozadju za fizicne osebe pospravis 20%v zep-denar od drzave in to prekrijes z komisijsko prodajo...kot rabljen nov aparat. Dolgo ne bos tako prodajal. Najbol spretn v tem je bil lastnik iz kommdata- vprasaj kaj se je zgodilo, ko je davcna prisla na vrata.

Pa se nekaj tista izjava proti meni, ti jo odsvetujem, cisti svoj prag ne moj.

Evo zdej pa Brumči že daje davčne nasvete, jaojao.
Sej je rubrika Mali oglasi, pa naj se tam prodaja, res ne vem kaj je treba tem šušmarjem tolk pozornosti namenjat. Včasih so take v Ljubljanico namakal Smile
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #33   Objavljeno 08.04.2011 18:30:44
He he, če bi jih danes namakali bi verjetno že Ljubljanice zmanjkalo tolk jih je... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #34   Objavljeno 08.04.2011 18:35:59
Bom še jaz začel prodajat iPhone 4 16GB za kakšnih 400EUR. Seveda bi pobiral avanse Laughing
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #35   Objavljeno 08.04.2011 18:47:04
Scouser je napisal/a:
Bom še jaz začel prodajat iPhone 4 16GB za kakšnih 400EUR. Seveda bi pobiral avanse Laughing

Kdo pobira avanse?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #36   Objavljeno 08.04.2011 19:51:26
Cez kakšne 3 mesece pride ven iphone 5. Me zanima kdo bo te zdaj kupil iphone 4 za isto ceno, kot je bila pred slabim letom dni nazaj? Nebi raje samo ipade 2 prodajal?
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #37   Objavljeno 08.04.2011 19:57:47
Sicko22 je napisal/a:
Cez kakšne 3 mesece pride ven iphone 5. Me zanima kdo bo te zdaj kupil iphone 4 za isto ceno, kot je bila pred slabim letom dni nazaj? Nebi raje samo ipade 2 prodajal?

Pred jeseni ga ne bo, pol pa je treba še računat kak mesec zamika za EU... V glavnem ga ne bo junija kot ponavadi.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: London, Maribor
Moški

Prispevek: #38   Objavljeno 08.04.2011 20:05:40
Mislim, da ste nekateri na tem forumu dobili občutek, da smo na divjem zahodu. Zadnje čase, sploh več nimam veselja klikniti in pogledati nove objave, ker vem na pamet kaj me čaka. Vse skupaj je postalo eno veliko dokazovanje, ki mu je v pomoč tipična slovenska nevoščljivost. Dajmo skupinsko uničit vsakogar, ki si drzne napisati svoje mnenje ali bog ne daj, kaj zaslužiti. Niti slučajno ne zagovarjam tistih, ki sprašujejo neumnosti glede odklepa,nakupa v Italji ipd. Tudi do tistih, ki poslujejo na nepošten način ne gojim posebnih simpatij. Vrjetno se vsi strinjate, da so izdelki podjetja Apple nekaj posebnega. Razlikujejo se od ostalih klasičnih komponent, ki so nam na voljo. In mi smo na tem forumu na nek način ambasadorji podjetja. Kaj mislite kaki vzgled dajemo s takšnim obnašanjem? Da grdo nalajamo vsakogat, ki se nam pridruži in nekaj vpraša? Ni čudno, da veljamo apple userji za prevzetne in bahaške in ne vem kaj še vse. Naj vsak pri sebi premisli vsaj minuto, da se včasih splača šteti do deset in potem napisati odgovor. Bodimo vzgled ostalim in skupaj lahko naredimo forum, ki bo pregleden in zabaven za pogledat. lp
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Logatec
Moški

Prispevek: #39   Objavljeno 08.04.2011 20:26:04
nejc4321 je napisal/a:
Mislim, da ste nekateri na tem forumu dobili občutek, da smo na divjem zahodu. Zadnje čase, sploh več nimam veselja klikniti in pogledati nove objave, ker vem na pamet kaj me čaka. Vse skupaj je postalo eno veliko dokazovanje, ki mu je v pomoč tipična slovenska nevoščljivost. Dajmo skupinsko uničit vsakogar, ki si drzne napisati svoje mnenje ali bog ne daj, kaj zaslužiti. Niti slučajno ne zagovarjam tistih, ki sprašujejo neumnosti glede odklepa,nakupa v Italji ipd. Tudi do tistih, ki poslujejo na nepošten način ne gojim posebnih simpatij. Vrjetno se vsi strinjate, da so izdelki podjetja Apple nekaj posebnega. Razlikujejo se od ostalih klasičnih komponent, ki so nam na voljo. In mi smo na tem forum u na nek način ambasadorji podjetja. Kaj mislite kaki vzgled dajemo s takšnim obnašanjem? Da grdo nalajamo vsakogat, ki se nam pridruži in nekaj vpraša? Ni čudno, da veljamo apple userji za prevzetne in bahaške in ne vem kaj še vse. Naj vsak pri sebi premisli vsaj minuto, da se včasih splača šteti do deset in potem napisati odgovor. Bodimo vzgled ostalim in skupaj lahko naredimo forum, ki bo pregleden in zabaven za pogledat. lp
. Hvala bogu, da obstaja kdo s takšnim mišljenjem… Very Happy
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #40   Objavljeno 08.04.2011 20:33:02
Tudi jaz zadnje čase vse manj odpiram tovrstne teme, ker enostavno ni več normalne debate.
In glede na razmere prodaje apple proizvodov sem se že zdavnaj odločil, da dam raje kakšen € več, pa vsaj vem kje je izdelek kupljen (in kdaj). Vse preveč slovenceljnev se (žal) skuša okoriščat na potencialnih kupcev apple proizvodov (pri čemer višja cena sploh ni problem, če ne bi bilo zraven še tone mutnih poslov).
Žal še nis(m)o zreli.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani