Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Naslednja
"Fovšija" in Apple izdelki
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #181   Objavljeno 08.04.2011 08:34:45
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pj je napisal/a:
Saj ne pizdim... samo za razliko od velikega stevila lastnikov je telefon zame telefon in racunalnik samo racunalnik (beri: delovno sredstvo), ne pa religija, za katero je tezko priznati da ima napake, hkrati pa je na forumu 99% tem o problemih. Konec koncev... ce ni, kot je Haroker, z iphoni nobenih problemov, ne vem zakaj imate samo na tem forumu pod rubriko Iphone tezave 117 strani tem o tezavah.
Jaz brez problema priznam, da toliko problemov, kot sem jih imel s trenutnim MBP-jem se nisem imel z nobenim laptopom prej (pa naj si bodo IBMi, Toshibe ali pa MBP-ji oz. Powerbook-i, katere sem imel pred tem trenutnim).

iBros je napisal/a:
In kateri telefon imaš v mislih, po subvencionirani ceni 100€ (oz. 50€ kot omenjaš), ki je primerljiv z iPhonom?

Zame trenutno Nokia e52 izpolnjuje vse zahteve katere potrebujem od telefona.

Vsak normalen človek ve, da ni naprave brez napake in tudi nikoli je nebo. Jaz osebno sem sprobal že m arsikaj in najbolje se mi obnese OSX, pazi, govoriva o programski opremi. In tudi OSX ima napake, nevem kaj te muči? Res pa je, da pa zagovarjam Apple in njihove produkte zato, ker sem z njimi zadovoljen, zakaj bi pluval po nečemu, če si z tem zadovoljen. Vedno pa tudi rečem, da bi blo lahko boljše, tut pri telefonu, računalniku, plači ki jo dobim... Kupec nebo nikoli zadovoljen do te mere, da bo rekel "to je to" od zdaj naprej ne kupim nič več nič, ker ima to že vse...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #182   Objavljeno 08.04.2011 08:36:24
@pj
Zame Telefon ni le telefon, racunalnik le racunalnik... Zame sta to dve delovni orodji, ki ju dnevno uporabljam tudi do 16h in z njihovo pomocjo ustvarjam promet za podjetje. Zato pazim kaj izberem, ker je od tega veliko stvari odvisno.

Tezave z MBP pa imas kaksne? Sam sem imel z baterijo, ki se je napihnila... na iMac-u pa z rumenimi lisami. A se vedno vse ostalo odtehta, da se naprej uporabljam mac-e...
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #183   Objavljeno 08.04.2011 08:38:28
pj je napisal/a:
Konec koncev... ce ni, kot je Haroker, z iphoni nobenih problemov, ne vem zakaj imate samo na tem forumu pod rubriko Iphone tezave 117 strani tem o tezavah.

Vecino problemov je zaradi tega, ker bi nekateri s telefonom radi poceli nekaj, kar pac ne obvladajo Smile ... In vecina teh problemov je zaradi odklepa ali zaradi jailbreaka ... In tudi na kaksnem Nokiinem forumu je cel kup postov s tezavami glede Nokii...

In ne recem, da napak ali tezav ni... jih je pa glede na to, kaj se da pocet z njim vsekakor manj, kot pa drugje Smile ...

In seveda... z Nokio 1110 tezav ni veliko... ker se da z njo samo telefonirat in posiljat ter prejemat SMSe... pa mogoce uproabit kalkulator in budilko... potem je pa ze konec Smile ... Pri Symbian Nokiah pa je zadeva malce drugacna... tam pa je problemov tudi veliko... Rolling Eyes

Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #184   Objavljeno 08.04.2011 08:40:47
pj je napisal/a:
Verjemi, da se bodo odlocili za Windowse Wink Pa ves zakaj... ker so jih ze nekje videli in Mac je ravno dovolj drugacen, da je za povprecnega uporabnika (ki rabi solanje za uporabo jebenega Offica), prevec. Ce pa bi dobil "neokuzene" uporabnike, se pravi take, ki nikoli niso uporabljali ne Windowsov ne Maca, pa je vprasanje kako bi bilo. Ampak se vedno predvidevam da bi bilo razmerje bolj pol pol. Kot sem rekel... za normalno uporabo (office, web, mail) je Windows ravno tako preprost kot Mac. Ze menjava IP-ja pa je za vecino uporabnikov prevec... tako na macu kot na windowsih.

In zakaj bi nek Pavle iz spodnjih fukuc menjal IP na svojem domačem računalniku? Kakovost Appla in OSx je pa ta, da se mi je namizni računalnik "stresel" 2x od kar uporabljam Apple (cca. 5 let), MBP imam že dve leti in pol in se mi do zdej še ni usul nikoli. To je prednost, ki meni pomeni veliko. Na Windows OS žal temu ni bilo tako.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #185   Objavljeno 08.04.2011 08:41:47
pj je napisal/a:
Verjemi, da se bodo odlocili za Windowse Wink Pa ves zakaj... ker so jih ze nekje videli in Mac je ravno dovolj drugacen, da je za povprecnega uporabnika (ki rabi solanje za uporabo jebenega Offica), prevec. Ce pa bi dobil "neokuzene" uporabnike, se pravi take, ki nikoli niso uporabljali ne Windowsov ne Maca, pa je vprasanje kako bi bilo. Ampak se vedno predvidevam da bi bilo razmerje bolj pol pol. Kot sem rekel... za normalno uporabo (office, web, mail) je Windows ravno tako preprost kot Mac. Ze menjava IP-ja pa je za vecino uporabnikov prevec... tako na macu kot na windowsih.

Hahahaha, se zelo motis. Windowse so res videli, a po enem dnevu uporabe OS X-a, se vsakomur zdi uporaba le tega enostavnejsa. Evo se en primer, dve kolegici (ena vodja projektov, druga direktorica projektov) sta si sami iz svoje izbire kupile MBA... Zraven seveda tudi najnovejsi Office za mac in nimata nic tezav, vecino sta si tudi sami nastavili, kar me je zelo presenetilo. Prej sta vedno klicali za pomoc na svojih HP-jih.

Seveda pa uporabniki, ki se nasploh bojijo novega, se za mac-a ne bodo odlocili. Ker je to v njihovi naravi.
Jablanator

Jablanator

Kraj: Malo tu, malo tam
Ni navedeno

Prispevek: #186   Objavljeno 08.04.2011 08:48:31
No super Cavallo, da ti delajo stvari kot si zelis. Meni pa MBP dokaj redno zmrzuje, tako da rabi restart vsaj enkrat na teden... je pa res, da ga ponavadi zgolj zaprem in odprem (z odprtim Photoshopom in Photo Mechanicom), ter ga ne ugasam. Je pa tudi res, da mi stacionarni Mac Pro se ni zmrznil... ampak to mi ni niti stacionarni PC z Win XP. O Macih izpred 10 let in njihovi "stabilnosti" pa raje ne govorim Wink
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #187   Objavljeno 08.04.2011 08:51:32
@pj si pomislil da bi ga nesel na servis? Meni moj MBP dal edine tezave takrat, ko je v uporabi flash... se pregreva, ventilatorji ruzijo kot helikopter...

Sam ga tudi ne ugasam, le zaprem. Ponavadi pa so odprti mail, safari, photoshop, illustrator, bridge in fontexplorer + se kaksne druge aplikacije.

Mi kaze uptime sedaj 253 dni Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #188   Objavljeno 08.04.2011 09:40:35
Uuuffff, sem se naspal in kar 3 nove strani.... Torej kje smo ostal?
Še vedno isto? Apple zakon, vse kar je brez jabučka lagga, crasha, se kvari?

Sent from his iphone
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #189   Objavljeno 08.04.2011 09:45:40
To smo že dali skozi in se vsi strinjamo.

Zdaj smo pri tem ali je clip-box bebček star 14 ali 15 let.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #190   Objavljeno 08.04.2011 10:02:48
HappyBit je napisal/a:

Vidiš o tem govorim, zakaj se apple uporabniki počutite tako ogrožene? Sem koga žalil v prejšnjem postu? Znate še kaj drugega, kot se odzvati z žaljenjem? In potem naj bi jst bil star 14-15let.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #191   Objavljeno 08.04.2011 10:04:52
clip-box je napisal/a:
HappyBit je napisal/a:

Vidiš o tem govorim, zakaj se apple uporabniki počutite tako ogrožene? Sem koga žalil v prejšnjem postu? Znate še kaj drugega, kot se odzvati z žaljenjem? In potem naj bi jst bil star 14-15let.

Glede na vse prejšnje poste je res, da si bil samo sarkastičen (beri: žalil na prefinjen način)...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #192   Objavljeno 08.04.2011 10:07:58
Če bi bil starejši, bi znal mogoče celo argumentirati kakšno svojo izjavo.
Tako pa jaz glasujem za 14.

Ali pa daj kakšen link, kjer je kdo napisal, da se apple ne kvari in crasha.
Jaz ti lahko dam link do posta, kjer apple user pravi, da se iphone kvari. Pa tudi iMaci se kvarijo.

Ja, 14 bo kar prav.

In zakaj bi se jaz počutil ogroženega. Zaradi 14-letnikov pa res ne bom spreminjal mojih nakupovalnih navad in zamenjal firmo, ki mi povsem ustreza.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #193   Objavljeno 08.04.2011 10:10:19
Se vidi, da imate sprane možgane, da lahko moj zgornji post razumete kot žalitev...
Jablanator

Jablanator

Kraj: Malo tu, malo tam
Ni navedeno

Prispevek: #194   Objavljeno 08.04.2011 10:13:45
haroker je napisal/a:
@pj si pomislil da bi ga nesel na servis?

Ne, ker mocno dvomim, da je problem HW sorte... ce se stvar zacne vleci kot zvecilni gumi po par dnevni uporabi brez reseta, potem dvomim, da je problem v HW.
Happybit... kje je kdo napisal da se Apple ne kvari in ni crasha? Preberi samo to temo pa bos videl koliko ljudi je odresenih s tem, ko so presli na Apple in sedaj nimajo problemov s sesuvanjem racunalnikov (celo laptop s skoraj enoletnim uptimom se najde), zmrzovanjem telefonov itd. In vse to zgolj na Applu, medtem ko se vsi ostali sesuvajo kot za stavo in delo na njih ni niti pod razno mozno.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #195   Objavljeno 08.04.2011 10:20:54
@pj mogoce je tezava v ram-u ali cem drugemu. Jaz bi nesel na servis. Kot pravim, sam dnevno konkretno obremenjujem in MBP in iMac in nimam podobnih tezav. Vse tece na OS X 10.6.7...

Jaz bi poskusl.

Tudi apple stvari se kvarijo, kot vsak drug potrosniski izdelek. Meni je sla baterija na MBP po enem letu, iMac je imel rumene fleke, trdi disk je ruzil kto stara cebelica... O splosno zadovoljstvo in prednosti, ki mi jih ponujajo so mi pomebnejse kot tezave ki jih sem imel.

Kot pravim, ne pisem na slepo. Sem uporabljal Win, sem drzal v rokah in android (Samsung galaxy S) in Win7 phone in po enotedenskem testiranju, mi je preprical le WIN7.

Upam, da podoban izkusnja kot jo ponuja WIN7 pride na tablico kaksni njihovo.

Hkrati pa si bom poleti sigurno kupil od HP-ja tablico...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #196   Objavljeno 08.04.2011 10:21:05
pj je napisal/a:
haroker je napisal/a:
@pj si pomislil da bi ga nesel na servis?

Ne, ker mocno dvomim, da je problem HW sorte... ce se stvar zacne vleci kot zvecilni gumi po par dnevni uporabi brez reseta, potem dvomim, da je problem v HW.
Happybit... kje je kdo napisal da se Apple ne kvari in ni crasha? Preberi samo to temo pa bos videl koliko ljudi je odresenih s tem, ko so presli na Apple in sedaj nimajo problemov s sesuvanjem racunalnikov (celo laptop s skoraj enoletnim uptimom se najde), zmrzovanjem telefonov itd. In vse to zgolj na Applu, medtem ko se vsi ostali sesuvajo kot za stavo in delo na njih ni niti pod razno mozno.

Kaj pa če naložiš sistem na novo in s tem ne mislim na clean inštalacijo, ampak samo preko? Meni je nazadnje to rešilo dolg boot time. Izgubiš kvečjemu 40 min.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #197   Objavljeno 08.04.2011 10:23:48
Never argue with stupid! First, they drag you to their level and then beat you with experience.

Takele teme so res smetenje.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #198   Objavljeno 08.04.2011 10:25:04
S tem, da se apple rač. crashajo manj kot winsi, ti lahko tudi jaz iz mojih izkušenj pritrdim. Da pa se to ne dogaja, pa ti ne bom niti namignil, ker to ni res. Pa ti preberi kolikim se je že tudi mac "pokvaril".

clip-box s temi svojim izjavami le potrjuješ moja predvidevanja. 14, ja.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #199   Objavljeno 08.04.2011 10:29:01
@HappyBit

uuu, te kar vidim, kako hodiš po cesti kot zombi in v svoji glavi slišiš samo Steve, Steve, Steve....... Embarassed
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #200   Objavljeno 08.04.2011 10:34:05
lol Very Happy Very Happy Very Happy To ni 14! Prej 12 Smile
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Naslednja
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani