Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32  Naslednja
iPhone 4 - Švica
Jabuček

Jabuček

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #581   Objavljeno 23.03.2011 14:10:15
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Telefon sem kupil preko bolhe, preko fizične osebe - samo sem se dogovoril s prodajalcem, da mi vrne denar, tako da je zadeva urejena.

cbb - po forumih je veliko takih brihtnežev kot si ti, ni treba obsojati mojih dejanj, ker nimaš pojma kaj se sploh dogaja, to so tvoje predpostavke. S Čeferinom pa se nisem hotel postavljati, samo povedal sem, kar mi je on rekel - ker je imel brat podobno reč s tem telefonom, Čeferin pa je družinski prijatelj, zato sem ga vprašal za nasvet. Sigurno pa se tudi bolj spozna na pravne stvari kot ti cbb, zato v prihodnje zadrži komentarje zase.

LP
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #582   Objavljeno 23.03.2011 14:14:49
rok3c je napisal/a:
Telefon sem kupil preko bolhe, preko fizične osebe - samo sem se dogovoril s prodajalcem, da mi vrne denar, tako da je zadeva urejena.

cbb - po forumih je veliko takih brihtnežev kot si ti, ni treba obsojati mojih dejanj, ker nimaš pojma kaj se sploh dogaja, to so tvoje predpostavke. S Čeferinom pa se nisem hotel postavljati, samo povedal sem, kar mi je on rekel - ker je imel brat podobno reč s tem telefonom, Čeferin pa je družinski prijatelj, zato sem ga vprašal za nasvet. Sigurno pa se tudi bolj spozna na pravne stvari kot ti cbb, zato v prihodnje zadrži komentarje zase.

LP

Ampak ce si Ceferinu omenil, da je slo za posel s fizicno osebo preko bolhe, potem ti je slabo svetoval Smile ... Ker v tem primeru tudi Ceferin ne bi dosegel prav nic Smile Sploh, ce je izdelek bil originalno zapakiran, tako,d a prodajalec NI mogel vedeti, da je z izdelkom kaj narobe ...

Fer od prodajalca pa je, da ti vrne kupnino in se bo sam ubadal z menjavo izdelka ...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #583   Objavljeno 23.03.2011 14:14:56
Milans - nisem kupil pri tebi Smile

cbb - še nekaj...o tem videno-kupljeno. Telefon je bil originalno zapakiran, tako da ga nisem mogel videti preden sem odprl škatlo; videno kupljeno bi veljalo, če bi napravo dejansko videl in sprobal, kar pa nisem. Zgodilo se je, da je bil telefon okvarjen, sicer prodajalec ni kriv - je pa res, da je zagotavljal garancijo v Sloveniji(zaradi tega mi je tudi obljubil vračilo denarja, kar je pošteno).
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #584   Objavljeno 23.03.2011 14:17:54
Jest, se strinjam. Nevem zakaj je sploh prišlo do tega prepira, najbolj kriv je bedast slovenski sistem glede garancije. Če že servisirajo iphone, nej servisirajo vsakega, ki je bil kupljen v Apple store, z računom + garancijo. Ne da se preseravajo še glede tega ali je bil telefon kupljen znotraj EU ali ne. Ker dejansko nima nobene veze.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #585   Objavljeno 23.03.2011 14:22:45
rok3c je napisal/a:
Jest, se strinjam. Nevem zakaj je sploh prišlo do tega prepira, najbolj kriv je bedast slovenski sistem glede garancije. Če že servisirajo iphone, nej servisirajo vsakega, ki je bil kupljen v Apple store, z računom + garancijo. Ne da se preseravajo še glede tega ali je bil telefon kupljen znotraj EU ali ne. Ker dejansko nima nobene veze.

To ni noben bedast "slovenski" sistem... ampak je pravilo, po katerem Apple dela ... Pooblasceni servis se ne more kar sam nekaj izmisljevart, kako in kaj... oz. se lahko...ampak v lastno skodo ... oz. tako, da pac placa zamenjan izdelek iz lastnega zepa... Bi ti to naredil za izdelek, katerega sploh ne smes prodajati?

Ne vem zakaj eni vedno šimfajo cez vse, kar je slovenskega ... Confused Jaz sem se vedno mnenja, da smo lahko veseli, da je tako kot je... Pred septembrom lani recimo tega ni bilo... In sam vem, kako to poteka zunaj... V Italiji sem enkrat cakal tri tedne, drugic pa en mesec... poleg tega je problem se ta, da znajo anglesko tako kot jaz spansko (beri: skoraj nic Smile ) ... in je lahko v tujini ze jezik problem...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #586   Objavljeno 23.03.2011 14:28:20
Hehe ja, lahko smo srečni - ampak vprašanje je, zakaj potem sploh servisirajo telefone pri nas, če jih ne smejo prodajati? Sploh pa s švicarsko garancijo niso komplicirali do izpred 1 tedna nazaj; še malo, pa tudi garancije za EU ne bo več. Smo pač ena izmed držav, ki nima vse pošlihtano tako, kot bi moralo biti.

Slovenski sistem pa je, kakršen je - enim se zdi slab(ker so imeli več slabih izkušenj kot dobrih), spet drugim je všeč. To je spet tema, ki vodi v neskončnost Smile

Po mojem mnenju, bi morali bolj poskrbeti za pravila oz. da bi vsaj veljala na daljši rok; ne da si sproti zmišljujejo nova, kupci pa imajo s tem same sitnosti.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Horjul
Moški

Prispevek: #587   Objavljeno 23.03.2011 14:53:16
rok3c je napisal/a:

LP

Dragi moj rokec, zaradi točno katerega teksta sem jaz zdaj brihtnež? Ti si klobasal o zakonih, jaz pa sem te postavil na realna tla. Zakaj torej sem brihtnež?

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #588   Objavljeno 31.03.2011 17:05:26
Sem slucajno na FB strani nasel odgovor EPLja glede garancije za iPhone, ki so bili kupljeni v Svici...

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #589   Objavljeno 31.03.2011 19:15:19
kak pa je pol z garancijo če imaš applecare in iphone iz švice, lahko daš popravljati tu pri nas?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Horjul
Moški

Prispevek: #590   Objavljeno 31.03.2011 19:18:23
jimek je napisal/a:
kak pa je pol z garancijo če imaš applecare in iphone iz švice, lahko daš popravljati tu pri nas?

Ti pa nisi pismen, ane?

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #591   Objavljeno 31.03.2011 19:47:16
V konstruktivni diskusiji pametnih ljudi prevlada moč argumenta, v idiotski pa "kreativnost" destruktivnih besed, kje si ti se sam odloči. Ampak drugič če že pametuješ imej vsaj razlog. AppleCare ni samo podaljšanje garancije ampak malo več, tako tudi sam apple zatrjuje in applecare za iphone lahko kupiš kjerkoli, za švicarski iphone v avstriji.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #592   Objavljeno 31.03.2011 20:08:06
Jaz sem nekje bral, da ti Apple Care v primeru iPhona ne razširi garancije na več držav.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #593   Objavljeno 31.03.2011 20:36:23
Apple Care ni nic drugega kot podaljsanje garancije za dodatni dve leti ... Garancijski pogoji pa se pomoje ne spremenijo...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #594   Objavljeno 31.03.2011 20:55:45
Jest je napisal/a:
Apple Care ni nic drugega kot podaljsanje garancije za dodatni dve leti ... Garancijski pogoji pa se pomoje ne spremenijo...

Pri iPhonu podaljša za 1 leto...

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #595   Objavljeno 31.03.2011 21:18:51
real001 je napisal/a:
Jest je napisal/a:

Pri iPhonu podaljša za 1 leto...

Ups... res je... >> http://www.apple.com/support/products/iphone.html

Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #596   Objavljeno 06.04.2011 16:54:33
Mene zanima, če je kdo mel kakšne težve s telefonom iz Švice in kak je rešil zadevo, glede na to, da ne velja garancija pri nas?

Nism prelistal vse strani Embarassed
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #597   Objavljeno 06.04.2011 17:18:47
Nobenih težav ni
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #598   Objavljeno 06.04.2011 18:54:59
In ta tvoj odgovor pomeni kaj???
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #599   Objavljeno 06.04.2011 18:56:33
drfruc je napisal/a:
Mene zanima, če je kdo mel kakšne težve s telefonom iz Švice in kak je rešil zadevo, glede na to, da ne velja garancija pri nas?

Nism prelistal vse strani Embarassed

Švica ni v EU in zaradi tega pri nas ne velja garancija. Ga bo treba nesti nazaj na servis, edino če ti ga mogoče menjajo na katerem od uradnih applovih servisov kje bližje v tujini.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #600   Objavljeno 06.04.2011 20:17:22
Moj odgovor pomeni da z iphoni kupljenimi v švici ni nobenih večjih težav kot kupljeni v angliji ali italiji itd poznam jih kar dosti ki so kupili iphone v švici pa nimajo nobenih težav
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani