tudi jaz imam neki problem imam iphone 4 ki je zaklenjen verzijo 4.2.1 in me zanima ali lahko to težavo rešim z jelibrakom 4.3..1 ali to ni mozno. ter ce je se kaksna druga rešitev poleg odklepa ki ga vsi neskončno pričakujemo..
lp

jailbreak 4.3 | |||||
tudi jaz imam neki problem imam iphone 4 ki je zaklenjen verzijo 4.2.1 in me zanima ali lahko to težavo rešim z jelibrakom 4.3..1 ali to ni mozno. ter ce je se kaksna druga rešitev poleg odklepa ki ga vsi neskončno pričakujemo.. lp ![]() |
|||||
![]() |
|||||
_________________ Lp. Roby. |
|||||
![]() |
|||||
eno vprašanjce, ker sem že povsem zmešan. nikakor mi ne uspe jailbrejkat 3GS na 4.3.1. poskušam na winsih preko redsn0w, in sicer je postopek sledeč: - iphone ima izveden restore po iclarified navodilih - gre za starejši model torej v koraku, kjer me sprašuje izberem NE - uspšeno preklopim v DFU način - program VENOMER obstane v postopku "Exploiting with limera1n" - telefon se enostavno pobere nazaj v full OS poskusil sem z ročnim načinom v DFU in potem priklopim na redsn0w. v DFU ga spravim (testiral z iTunes) a mi ga v postopku opisanem zgoraj vedno potem nekaj spravi s tira in postavi nazaj v OS. halp! ![]() _________________ en jabuk na dan, zobarja stran! |
|||||
![]() |
|||||
Rešitev: Ko daješ telefon v DFU (najprej 10s oba gumba, potem 10s "domov" gumb), ko najprej držiš oba gumba, potem ko spustiš "zakleni" gumb, enostavno drži "domov" gumb dokler se ne pojavi "ananas" (ne samo 10s, ampak do konca) Upam da sem napisal dovolj razumljivo, če pa kaj ni jasno pa le prašaj... ![]() Meni je to rešilo težavo... |
|||||
![]() |
|||||
haha, workz!!! tenks a million! ![]() _________________ en jabuk na dan, zobarja stran! |
|||||
![]() |
|||||
Takole se lepo vidi, da vecinoma zadeve ne delajo predvsem zaradi cisto navadne slamparije... oz. nebranja navodil... ceprav vsi ponavadi napisejo, da so prebrali navodila ali so delali tocno po navodilih... To namrec celo pise v samem programu... niti ni potrebno brati navodil... pogoj je le ta, da ne klikas na slepo vedno le "NEXT", "NEXT", "OK", ... http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14562 ![]() |
|||||
![]() |
|||||
jest, ne bit prehitro domišljavo brihten, rajt? če ne uspe in ne uspe če sem dosleden do sekunde. očitno mi nekje "zmanjka" sekunda. ni prvi niti zadnji telefon, ki bi spravil iz zapahov, je pa res, da tega že dolgo nisem počel. skratka, da ne nabijam. je zlo aklih in mi nagaja ful. _________________ en jabuk na dan, zobarja stran! |
|||||
![]() |
|||||
Jaz sem ravno vceraj rihtal enega ... in nisem imel niti enega problemcka... pa tudi nisem tega pocel ze par mesecev ![]() ![]() ![]() In ce misli, da se delam brihtnega OK... bom vzel na znanje... in se izogibal odgovorom na tvoja sporocila ![]() ![]() P.S.: Ni treba takoj biti uzaljen... ce nekdo doda svojih pet centov ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
verjemi, da sem krepko pretuhtal ali naj sploh pišem na forum tako banalno vprašanje ali ne. težava je v tem, da sem v službi na winsih in mi ozčino nagaja ful(!) medtem, ko bi imel doma na meku to že 3x rešeno. mimogrede je postopek malenkost drugačen na 4ki (tudi po navodilih sodeč) in s slednjim nisem imel nobenih težav teden dni nazaj. jasno je na moji 3gski vedno nekej. ![]() in če nadaljujem - če bi nekdo tebi hitel razlagat o površnosti in podobnem bi se ti verjetno zdelo zelo hecno. poanta je pač v tem, da če mi ne uspe še ne pomeni, da sem polpismen... btw, še vedno mi ni uspelo in če ne drugače bom uredil doma na japki. _________________ en jabuk na dan, zobarja stran! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
sem rajš odnehal. k mi je že uč trzal. počakam do doma. _________________ en jabuk na dan, zobarja stran! |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ en jabuk na dan, zobarja stran! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
iPhone3GS iPhone 4 (GSM) iPod touch 3G iPod touch 4G iPad1 AppleTV 2G (PwnageTool only for now) a ko ga probam JB mi napise da ne podpira fimware...a nista ista |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |