Mam eno vprasanje... Kako spremeniti format pesmi, da jo lahko nastavim za ton zvonenja ?
iphone 3Gs

| Ton zvonenja | |||||

Mam eno vprasanje... Kako spremeniti format pesmi, da jo lahko nastavim za ton zvonenja ?

iphone 3Gs  | 
	|||||

Prvi link na googlu: http://www.cnet.com.au/how-to-make-your-own-iphone-ringtones-339291124.htm 

| 
	|||||

Hvala =) 

| 
	|||||

Mene pa zanima kakšna je koda za povečanje volumna. Tam kjer piše volume limit? 

| 
	|||||

volumna?  

| 
	|||||

Mislim povečanje glasnosti   

| 
	|||||

Nekaj tweakov v Cydia (jailbreak obvezen) ti omogoca "pojačat" glasnost.

Volume BOOST!? _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Hvala   

| 
	|||||

No da izkoristimo temo:

ima kdo kaksen dober source za downloadanje novih zvonenj?  | 
	|||||

Ze precejkrat omenjena stran... www.audiko.net ...  | 
	|||||

jap, sam se poslužujem že kakšno leto te strani in je fajn   
			Nobene pretvorbe, kr direkt dobiš .m4r file za zvonjenje _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Povečanje glasnosti.

Imam iPhone 4 z verzijo 4.2.1, jailbrekan. Naložil sem preko Cydie Volume Booster 4.0 - kaj pa zdaj naprej? Glasnost se ne poveča. Lp in hvala za pomoč  | 
	|||||

To (file) potem daš gor prek itunsov? Ali? lp  | 
	|||||

smt, ja! 

Ko ti dol vrže file, samo dvoklik in ti ga vrže v iTunes pod kategorijo Ringtones .. Sledi samo še SINHRONIZACIJA s tvojim iPhonom (zavihek Ringtones) in evo! Imaš melodijo pod sounds .. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Hvala 

| 
	|||||

enostavno mi ne rata mp3 melodijo zrihtat za zvonenje....!!! imam windovse  | 
	|||||

melodija ne sme biti daljša od 40sekund in mora biti format .m4r 

| 
	|||||

to vse wem vendar nikakor ne morem usposobit..... hvala  | 
	|||||

Upload melodije na audiko.net, odrežeš celo dolžino in potem lepo download za iPhone melodijo, da imaš zapis m4r?   
			_________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||||

Je potrebno še kaj storiti? Po teh napotkih jih ni (novih zvonenj) v "sounds" na I4. Lahko mogoče "step by step" ali je že to zgoraj "step by step"? Ps.: Tudi ugasnitev telefona in ponoven zagon ni pomagal. Hvala lp  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |