Ali se da preimenovati naenkrat vse fotke v foldru in kako?
tnx!
| Program za gledanje slik?? | |||||||
Ali se da preimenovati naenkrat vse fotke v foldru in kako?
tnx! |
|||||||
Jaz sem si naredil workflow v Automatorju.
Podrobnosti najdeš na Youtubu: http://www.youtube.com/watch?v=Ie6zGxo2D-o Zgleda komplicirano, a je v bistvu zelo enostavno in učinkovito. |
|||||||
Ej, najlepša ti dala!
Rešo si me pretipkavanja, kakih 1200 fotk... tnx! |
|||||||
Drugače pa obstaja en lušen programnček, imenova NameChanger ...
_________________ 2013 15" MBP, 2010 MBA 11", 2007 MB 2.0, TC, iPhone SE, iPad Mini Retina, iPad2. Jebemti, bere se, kot da sem fanboy ... |
|||||||
to pogrešam tudi sam. a, ko sem se navadu na iPhoto mi dol visi za folderje itd. eventi so zakon!
Jst mam http://renamer.com/ |
|||||||
glede iPhoto imam eno vprašanje - ali se fotke ki jih v iPhoto dodam duplicirajo ali se samo vzpostavi link do izvorne mape? Ne bi rad namreš na dveh koncih mel istih fotk...
Se opravičujem vprašanju, toda na maca se še privajam... |
|||||||
Odvisno, kako imas nastavljeno ![]() |
|||||||
hmm, zdaj si me presenetil..ja dal sem import...kako bi dejansko bilo prav da bi imel kot sem si zamislil?
|
|||||||
Saj to je OK... lahko das import... ali pa drag&drop ... samo odvisno od tega, ali imas v nastavitvah kljukico, ki sem jo oznacil na prejsnji sliki... ti slike kopira v knjiznjico...torej ti jemlje na disku dvakrat prostor... ostanejo pa slike v knjiznici, ce jih iz originalne lokacije zbrises...
Ta nastavitev je recimo OK, ce kopiras direktno iz izmenljivega medija (SD kartice, USB kljucka,...) da so slike na racunalniku tudi, ko odstranis ta medij... Ce pa tam nimas kljukice, pa samo pokaze slike, ki pa se nahajajo na originalni lokaciji ... |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |