iOS 4.3 | |||
|
|||
![]() |
|||
Čudno je, da se je vse skupaj pojavilo ob nadgradnji na 4.3. Sedaj pa verjetno ni druge rešitve, kot nesti na servis. Na EPL so mi rekli, da potrebujejo original račun (številka ni dovolj). Lahko nesem kam drugam, kjer tega ne zahtevajo? (drugače moram doma - drugače nisem iz LJ - iskati račun). |
|||
![]() |
|||
Lahko ti pa doma račun poskenerajo ali pa pošljejo po pošti. Pa ne rabiš hodit domov. |
|||
![]() |
|||
http://discussions.info.apple.com/thread.jspa?threadID=2477903&start=0&tstart=0 - se je izkazala, da deluje, čeprav le za kratek čas - počasi je začel stopnjevati frekvenco brnenja in nato spet počasi ugašal, sedaj pa ne dela več.
Žalostno, a tale rešitev - Če bi dobil denar nazaj, bi si raje kupil novega 3GS, ker vsake toliko časa naletim na kakšen problem tu (npr. na WiFi se ne poveže avtomatično, ekran včasih zmrzne za cca. 5s v navadnih aplikacijah (npr. brskanje po FB), da ne omenjam neuporabnosti klicanja brez etuija (žal je pri meni "death grip" realen in mi pri 3-4 črticah začne prekinjati) ... ![]() Če dobim novega nazaj, ga verjetno prodam. |
|||
![]() |
|||
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 31, 32, 33 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |